Rat oluşturma hk

erentalhabukcu

Yeni üye
26 Ağu 2017
35
0
HERYERDE
arkadaşlar yaklasık 2 aydır raat olusdurmaya calısıyorum okumadıgım form kalmadı hemen hemen butun ratları denedım nerde hata yapıyorum anlamadım kkı yardımcı olabılecek bırısı var mı:RpS_blushing:

erentalhabukcu

Yeni üye
26 Ağu 2017
35
0
HERYERDE
Youtubede Bay Joe Hackal Die bi kanal var. Onun Yaptıgı Casus Pro v2 Programına bak istersen.

vallabakdım onlara bakmadıgım kalmadı heralde hatta sorunu nette de araadım coumlerını falan buldum ama onların yapdıklarını tekrar edıyorum yok olmayınca olmuyor hata su bende calısıyor baskasında acınca hata mesajı gelıyor ama kurban dusmuyor yardımcı olana ınstagramdan 5 k takıpcı atıcam panelımden

Youtubede Bay Joe Hackal Die bi kanal var. Onun Yaptıgı Casus Pro v2 Programına bak istersen.

tamamdır bıdaha detaylamasına ıınceleyecegım saoll

Moderatör tarafında düzenlendi:

erentalhabukcu

Yeni üye
26 Ağu 2017
35
0
HERYERDE
Doğru anladıysam RAT editlemeye çalışıyorsun hangi RAT'ı editleyeceksin?

yanı secım bıle yapamıyorum olsun da yanı bu THT DEKI hemen hemen bırcok forma bakdım rat ıle ılgılı denedım bır bır genelde su sorunu alıyorum baskasında acılınca sadece hata mesajı gelıyor bana kurban gelmıyor ama kendımde acınca gayet calısıyor port sorunu var dedıler onu da detaylı bı guzel arassdırdım sımdı bı tane daha buldum bınbasım ınsaalah onu deneyecegım:RpS_thumbsup:

Redmama

Uzman üye
24 Haz 2016
1,625
2
yanı secım bıle yapamıyorum olsun da yanı bu THT DEKI hemen hemen bırcok forma bakdım rat ıle ılgılı denedım bır bır genelde su sorunu alıyorum baskasında acılınca sadece hata mesajı gelıyor bana kurban gelmıyor ama kendımde acınca gayet calısıyor port sorunu var dedıler onu da detaylı bı guzel arassdırdım sımdı bı tane daha buldum bınbasım ınsaalah onu deneyecegım:RpS_thumbsup:

http://www.turkhackteam.org/undetected/1485717-c-vb-net-source-arsivi.html

Bu konuya bakarsan kendi RAT için güzel sourceler bulabilirsin ilk denersin sonra editlersin.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.