Çözüldü Renk Hatası

CHE1LTOKS

Katılımcı Üye
31 Tem 2017
284
0
İstanbul
HERKESE MERHABA

BİR HATA ALIYORUM MESELA BİR KONU ACTIM ÖNEMLİ YERLERİNİ YAZI RENGİNİ DEĞİSTİREREK VURGULAMAK İSTİYORUM MESELA TELEFONUMDAN DEĞİSTİRMEK İSTİYORUM TELEFONUM İPHONE YAZI RENGİNİ DEĞİSTİRMEK İSTEDİĞİMDE BU YAZI CIKIYOR

aGWGER.jpg

SONRA YAZIMI YAZIYORUM ANCAK HİCBİR DEĞİSİKLİK OLMUYOR BUNU GOOGLE CHROMEDEN DE DENİYORUM YİNE OLMUYOR GEÇEN KALİ LİNUX'UN TARAYACISINDA ACTIM GORUMU YAZI RENGİNİ DEĞİSTİRMEYİ DENEDİM SORUNSUZ DEĞİSTİRDİ AMA LİNUX DISINDA HİC DEĞİSMİYOR YARDIM EDİN LÜTFEN

Son düzenleme:

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,905
2
Jüpiter
Ve de pastırma.
Güzel. Bunu, forum dışında bi sitede uygulayamazsın mesela feysbukta.

Neyse, prefix at konuyu ihbar edem de kitlensin

Ek olarak, lütfen yardım edin gibisinden başlıkla konu açma. Kimse bakmaz. Sorununu belirt başlıkta ;)

Son düzenleme:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.