Reputasyon Sistemi

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
Reputasyon sistemi hakkında bilgi verirmisiniz?(Kaç reptasyon punaı kaç güce eşittir, adminlerin standart reputasyon güçleri kaç puandır....)
Öncelikle Admin panel<<<vBulletin seçenekleri<<<User reputation options bölümüne giriyoruz...
Sonra karşımıza ilk olarak: Enable User Reputation system seçeneği çıkıyor burayı:’’EVET’’ yapmalıyız forum için reputasyon sistemi devreye girsin...Hemen altında ‘’Default Reputation’’ bölümü var burası bir üyenin foruma üye olurken aldığı reputasyon puanıdır.(Buraya yazacağınız reputasyon puanı sizin insiyatifinize kalmıştır...)Daha sonra bu seçeneğin 2 seçenek altında ‘’ Number of Reputation Ratings to Display’’ seçeneği var bu seneçeğe yazacağınız rakam üyenin kontrol panelinde almış olduğu reputasyon puanlarından kaç tanesini göreceğini belirler...Bu ayarımızıda yaptıktan sonra ‘’ Administrator's Reputation Power’’ bölümüne geldik.Buraya yazacağımız değer Adminlerin yani sizlerin reputasyon gücü olacaktır...Bu ayarlarımızı yaptıktan sonra geriye kalan tüm ayarlar üyelerin kazanacağı reputasyon puanları ile ilgili.... Register Date Factor seçeneğine yazacağımız rakam X günden sonra üyemize 1 Reputasyon gücüı kazandırır. Post Count Factor: Buraya yazacağımız değer X mesajdan sonra üyemize 1 reputasyon gücü ekler..... Reputation Point Factor: Üye aldığı her X reputasyon puanından sonra 1 reputasyon gücü kazanır... Minimum Post Count:burası X mesajı olmayanın reputasyon verme gücü sıfırdır anlamına gelir... Minimum Reputation Count:x reputasyon puanı olmayanın reputasyon verme gücü sıfırdır.... Daily Reputation Clicks Limit:Bu seçeneğe yazacağımız rakam bir üyenin günlük verebileceği reputasyon puanlarının kaç tane olacağını belirler.Son seçeneğimiz olan Reputation User Spread:Bu bölüme yazacağımız rakam önemli çünkü.Buraya yazdığımız rakam Bir üyenin aynı üyeye tekrar reputasyon puanı vermesi için ondan önce kaç farklı kaç kullanıcıya reputasyon puanı vermesi gerektiğini belirler.....Tüm bu ayarları yaptıkdan sonra site için reputasyon sistemimiz harika bir şekilde çalışıyor olacaktır....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.