Rip'li Dosyaların Açılması ve Deamon Tools Kullanımı

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Önemli Not: AlıntıdıR

Uharc ile sıkıştırılmış (riplenmiş) dosyaların açılması
0011tr5by.jpg

Örnek olarak ripgamezz tarafından uharc ile sıkıştırılan Heroes of the Pacific oyununu açmak istersek eğer,
Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi winrar ile sıkıştırılmış olan indirmiş olduğumuz dosyaları (Heroes.part1,Heroes.part2,Heroes.part3) bir klasörün içine taşıyalım.

0027tw6nj.jpg

Şimdi Winrar yardımıyla klasörün içindeki herhangi bir part'ı seçip sağ tıklayarak açılan menüden "Klasöre çıkart" seçeneği ile bu üç dosyanın tek bir klasör içerisine açılmasını sağlayalım.
0034re8zk.jpg

Bu işlemi yaptıktan sonra yukarıdaki resimde görüldüğü gibi Heroes klasörümüzün oluşması gerekli. Bu klasörü açıyoruz.
0046ob0wa.jpg

Heroes klasörünü açtığımızda yine karşımıza yukarıdaki gibi sıkıştırılmış dosyalar çıkacak. Önceki işlemde yaptığımız gibi bütün dosyaları seçili hale getirerek "Klasöre Çıkart" seçeneğiyle yine bu dosyaların tek bir klasör içerisine açılmasını sağlıyoruz.
0052in7aa.jpg

Bu işlemi yaptıktan sonra yine yukarıdaki resimde görüldüğü gibi JFHOP*** klasörünün oluşmuş olması gerekli. JFHOP*** klasörünü de açıyoruz.
0063it4of.jpg

Şimdi JFHOP*** klasörünün içeriği yukarıdaki gibi olmalı...
0070ss0ah.jpg

FILE_ID ve JUNGLEFeVER dosyalarının haricinde kalan bütün dosyaları seçerek yukarıdaki resimde olduğu gibi "Klasöre Çıkart" seçeneği ile yine tek bir klasörün içine açıyoruz.
0080wb9mz.jpg

Şimdi yukarıdaki resimde oluşan JFHOP klasörünü açıyoruz.
0097ks6vb.jpg

Her şeyi doğru şekilde yapmışsak eğer, yukarıda göründüğü gibi dosyalar oluşacaktır. Diğer riplenmiş oyunlar için de bu işlem geçerlidir. Şimdi "setup" dosyasını çalıştırarak oyun kurulumuna başlıyoruz. (Oyun dosya isimleri farklılık gösterebilir ama prensip olarak işleyiş aynıdır. Setup.bat dosyası yerine install.bat dosyası olabilir. Hangisi var ise onu çalıştırıyoruz.)


Setup dosyasını çalıştırdığımız zaman, siyah bir dos penceresi içerisinde uharc ile sıkıştırılmış dosyaları otomatik olarak açmaya başlayacaktır. Bu işlem süresi oyundan oyuna değişmektedir. 15-30 dakika arası sürebilir...

Uharc extract işlemi sürerken hiçbir şekilde siyah dos penceresini kapatmayın. "Done! Devam etmek için bir tuşa basın . . ." uyarısını gördüğümüzde oyunumuz artık kurulmuş demektir. Pencereyi kapatabilirsiniz
0129mo8zp.jpg

Pencereyi kapadıktan sonra, yukarıdaki resimde olduğu gibi oyun klasörümüzün içeriğinin oluşturulduğunu göreceksiniz. Crack dosyası içerisinde herhangi bir mds. dosyası varsa bu dosyayı daemon tools yardımı ile mount ederek oyunun exe dosyasını çalıştırıp (heroes.exe) artık oyuna girebilirsiniz.

alıntıdır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.