Ronaldinho nun evi..

özcan_05

Yeni üye
21 Ağu 2006
11
0
abi adam bi ekol olmasınmı bu bisi diil shakel o'nealın evi 12 oda 11 banyo 5 tuvaletli yani ipini koparmış
 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
şakir 10 yıl ın yatağının değeri milyon dolarla ölçülüo bırak evin büyüklüğü ona kalsın adamöın yatağı ferrari şeklinde ve her tıkladığı tuştan farklı bi teknoloji fırlıo (psp pc vs.. gibi)
 

by_seyYah

Üye
10 Eyl 2006
144
3
monitör önü.
walla helal adama be parayı nası harçadığı belli oluyo bazıları vardır parası var ama harcamasını ilmiyo bu roniho mudur nedil işte o harbi parasını harcamasını biliyo.....(kardeş inanmıyıcaksın ama ben hala o butonu bulamadım :((((.....)
 
14 Tem 2007
79
0
walla bunun gıbı 10 tane daha war deseler ınanırım adam cuvalla para kazanıo yawww saol paylasım ıcın ıbretlık gıbı olmus yaww:D sızde calısımn sızde kazanın gıbı:D
 

zZo-CeLiq

Katılımcı Üye
7 Ağu 2007
664
11
!Almanya Mekan 67 VaTan!
güzel ne kelime ya ev harikaaa..
ama benim bukadar param olsa böyle bir ev almam... evsiz olan milyonlarca insanlar varken ben o evde rahat uyuyamazdim....para hersey degil arkadaslar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.