rontgendeki sır...

aytac06

Yeni üye
24 Eyl 2006
30
0
El Salvador’daki bir hapishanede yapılan operasyonda* mahkûmlardan dördünün iç organlarında cep telefonu sakladığı çekilen röntgenle ortaya çıktı.

BAŞKENT San Salvador’un 64 km doğusundaki Zacatecoluca Hapishanesi’nde* cinayet işleyip haraç toplayan ünlü Mara Salvatrucha Çetesi’ni telefonla yönettiğinden şüphelenilen elebaşlarına karşı operasyon düzenlendi. Sıkı güvenlik nedeniyle* ABD’deki ünlü Alcatraz Cezaevi’ne benzetilerek "Zacatraz" denilen 337 kişinin kaldığı cezaevinde 6 hafta soruşturma yapıldı.

Röntgen saptadı

Aramalara rağmen koğuşlarda cep telefonu bulunamadı. Bunun üzerine şüphelenilen mahkûmlar röntgen cihazından geçirildi. Taramada 4 mahkûmun vücutlarında cep telefonu taşıdığı ortaya çıktı. Telefonların yanı sıra bir şarj cihazı ve dokuz telefon çipini plastik torbalara saran mahkûmların cep telefonlarını makatlarındn soktukları anlaşıldı.

Hapisten talimat

Cezaevi müdürü Ramon Arevalo* hapishaneden telefonla talimat vererek dışarıda cinayet işleten çete mensuplarının izlerini belli etmemek için sık sık telefon çiplerini değiştirdiklerini söyledi. Olayın ortaya çıkmasından sonra polis* çetelerle daha etkin mücadele için güvenlik önlemlerinin artırıldığını duyurdu.
 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
Aramalara rağmen koğuşlarda cep telefonu bulunamadı. Bunun üzerine şüphelenilen mahkûmlar röntgen cihazından geçirildi. Taramada 4 mahkûmun vücutlarında cep telefonu taşıdığı ortaya çıktı. Telefonların yanı sıra bir şarj cihazı ve dokuz telefon çipini plastik torbalara saran mahkûmların cep telefonlarını makatlarındn soktukları anlaşıldı
adamda amma newtice varmış lan oha nasıl soktun onu oraya
 

by_cartman

Üye
2 Eki 2006
163
0
....Telefonların yanı sıra bir şarj cihazı ve dokuz telefon çipini plastik torbalara saran mahkûmların cep telefonlarını...
en çok buna güldüm yafff :D:D:D:D:D:D
 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
katılıyorum 3333 kardeşim :) o kadar şey girer mi oraya be adam koskoca mafya babası ama *bnelikden zevk mi alıo ne :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.