Rus adına kayıtlı türk numarasi

RespectionTR

Katılımcı Üye
18 Mar 2017
305
2
İstanbul
Zafer bayraminiz kutlu olsun diyerek konuya girmek istiyorum arkadaslar babam anlatiyodu bi telefoncu varmis tanidigi ayni 553 555 545 gibi turk telefon numaralarini yabanci kisiler adina aciyomus bir nevi sahte numara bunlardan bi tane almak istiyorum sadece whatsapp icin kullanicam baska amaclar icin degil nasil yapabilirim

eijleq

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
272
0
Acık Hat Diyoruz biz bunlara genelde illegal işler için kullanıyorlar.

açık hat satın al olarak google amcada aratırsan karşına çıkar.

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,237
1
Anadolu

Açık hat. Baskalarinin kimliği üzerine genelde (yasal olarak hat sahibinden) habersizce kaydedilen hatlardir. Bazı merdiven altı telefoncularda hâlâ bulabilirsin. Alacağın hat Başka bir ülkeden birine ait olmaz belki ama yine de seninle alakasız kişiler olacaktır.

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki açık hat satmak yasaktır. Çünkü. şöyle kurmaca bir hikayeyle örnek vereyim;
Sen beni arayıp random küfür ediyorsun. Ben gidiyorum savcılığa dilekçe veriyorum. Devlet bakıyor hemen kim bu hattın sahibi acaba? Diye.
Bakıyorlar ki hat x kişisine ait. Hemen gidiyorlar x kişisini evinden mahkeme salonuna getiriyorlar. Tam x kişisine ceza verilecekken X kişisi diyor ki "hop biraderim dur bakalım, Ben hiç kimseye küfür etmedim. Alın isterseniz ses kayıtlarını karşılaştırın anlayacaksınız."
Devlet reyis olayı araştırıyor. Bakıyor adam haklı. O değilmiş suçlu olan.
Suçlu olan meğerse Y kişisiymiş. Onun üzerine kurulu olan bir hattı kullanmış.
Sonuç olarak Y kişisi dışarıda elini kolunu sallayarak gezebiliyor.
Bu yüzden BTK açık hat satmayı yasaklamıştır. Ek olarak; eskiden gayet doğal olarak açık hat satılmış olsa da şuan kullanılan açık hatlar pek fazla dayanmıyor, patlıyor.

Sadece küfür değil uyuşturucu ve türlü suçlar olabiliyor.

(Konu acarmisim ha amma da yazdım)

Son düzenleme:

RespectionTR

Katılımcı Üye
18 Mar 2017
305
2
İstanbul

Açık hat. Baskalarinin kimliği üzerine genelde (yasal olarak hat sahibinden) habersizce kaydedilen hatlardir. Bazı merdiven altı telefoncularda hâlâ bulabilirsin. Alacağın hat Başka bir ülkeden birine ait olmaz belki ama yine de seninle alakasız kişiler olacaktır.

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki açık hat satmak yasaktır. Çünkü. şöyle kurmaca bir hikayeyle örnek vereyim;
Sen beni arayıp random küfür ediyorsun. Ben gidiyorum savcılığa dilekçe veriyorum. Devlet bakıyor hemen kim bu hattın sahibi acaba? Diye.
Bakıyorlar ki hat x kişisine ait. Hemen gidiyorlar x kişisini evinden mahkeme salonuna getiriyorlar. Tam x kişisine ceza verilecekken X kişisi diyor ki "hop biraderim dur bakalım, Ben hiç kimseye küfür etmedim. Alın isterseniz ses kayıtlarını karşılaştırın anlayacaksınız."
Devlet reyis olayı araştırıyor. Bakıyor adam haklı. O değilmiş suçlu olan.
Suçlu olan meğerse Y kişisiymiş. Onun üzerine kurulu olan bir hattı kullanmış.
Sonuç olarak Y kişisi dışarıda elini kolunu sallayarak gezebiliyor.
Bu yüzden BTK açık hat satmayı yasaklamıştır. Ek olarak; eskiden gayet doğal olarak açık hat satılmış olsa da şuan kullanılan açık hatlar pek fazla dayanmıyor, patlıyor.

Sadece küfür değil uyuşturucu ve türlü suçlar olabiliyor.

(Konu acarmisim ha amma da yazdım)

Abi ellerin dert gormesin uzattigin icin ama ben sadece whatsapp dogrulamasinda kullanicam sinif grubunda numara yerine o hatti işte ne işim olur kufurle uyuşturucuyla asla yapmam letg* isimli uygulamada bi adam satiyor adama dedim alicam diye adam dediki cennet mahallesi metrobus durainda bulusalim babama dedim oda polis falandir basimiza is acar dedi yani alacaksak tanidik olmasi lazim

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,237
1
Anadolu
Abi ellerin dert gormesin uzattigin icin ama ben sadece whatsapp dogrulamasinda kullanicam sinif grubunda numara yerine o hatti işte ne işim olur kufurle uyuşturucuyla asla yapmam letg* isimli uygulamada bi adam satiyor adama dedim alicam diye adam dediki cennet mahallesi metrobus durainda bulusalim babama dedim oda polis falandir basimiza is acar dedi yani alacaksak tanidik olmasi lazim

Gerek yok letgo ile falan uğraşmaya. Git kendin telefoncudan al. Böylesi daha az zahmetli zaten.
İllegal bir iş yapmayacaksan baban kendi üzerine yeni bir hat açabilir.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.