Rütbe Limit ve Yüzdeleri

Rival

Özel Üye
28 Eki 2013
7,264
2
Point Blank rütbe sıralaması orjinal sistemi yüzdeli dilime sahip sistemdir. General rütbeleri, alt rütbeler gibi sabit değildir.

Her general rütbesine ayrılmış oyuncu limiti bulunmaktadır. Oyuncuların dinamik rütbeleri belirtilen yüzdelik kısma ulaştıkça veya düştükçe değişmektedir.

Oyuncuların rütbe için gerekli XPyi tamamlamaları dışında rütbeye sahip olabilmeleri için yüzdelik kısım içinde bulunmaları gerekir.


Bu nedenle gerekli XP tamamlanmış olsa dahi, oyuncuların general rütbeleri için belirli ilk yüzdeye girmiş olmaları gerekmektedir.

Yüzdelik kısıma girildiği takdirde sistem tarafından güncelleme ile otomatik olarak rütbe teslim edilmektedir.


Point Blank Türkiye'de General rütbeleri için ayrılan limitler aşağıdaki gibidir:

Genel Kurmay Başkanı : 1

OrGeneral : 49

KorGeneral : 1450

TümGeneral : 3500

TuğGeneral : Limit Yok.


Yüzdelik dilimler ise aşağıdaki gibidir:

Tuğgeneral için ilk 5%,

Tümgeneral için ilk %4,

Korgeneral için ilk %3,

Orgeneral için ilk %2,

Genel Kurmay Başkanı olmak için ilk sırada olmak gerekmektedir.


General rütbeleri, yalnızca yapılan bakım çalışmaları ile güncellenmektedir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.