Sa Beyler Yeny keyloger öğretecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sitrond

Yeni üye
2 Tem 2015
31
0
bide pcyi yenden başlatınca yüklediğim programlar felan siliniyo deepfreezede yüklenmiyo yardım :(
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
29
26
Öncelikle hoş geldin.
Bu tip yardım içeren konuları Yardım Merkezine açmalısın.
Soruna gelecek olursak.Youtube'de Revalation Keylogger kullanım videosu diye aratırsan çıkacaktır.Ve o keylogger başlangıç için yeterli olacaktır.
Link çeviri derken?Turbobit premium gibi mi?
PremiumLeech.eu isimli sitede ücretsiz 500-1GB arası çevirebilirsin.
 

css4

Katılımcı Üye
1 Tem 2015
516
0
he anladım meseleyi serverini göndermen gerek bunun için sanal dolandırıcılık işine yarayacaktır
veya upload edersin oyun diye kandırırsın ben kaç kişiye yaptım bunu ama mail gelmiiyor onu çözemedim hatta nette bile denedim oyun veriyimmi flaş ile dedim açtım takıp işletim sistemi uyumlu deyil olmaz doğruya dedim sonra kendi pcme otıurdum mail gelmiyor ?
 

sitrond

Yeni üye
2 Tem 2015
31
0
aga ben link yapmayı istym tıkladıklanrında keylog veya trojan yicekler kuzenin çharını çaldılar bende onlarınkini çalacam :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.