sahte lise karnesi

F9Tiger

Üye
6 Ara 2006
120
0
Ankara
Arkadaşlar bunlarla uğraşmayın haberleri izleyin ne demek istediğimi anlarsınız ama genede
:::::::paylaşım için çok soal kardeşş::::::::
 

dehset2163

Yeni üye
27 Ocak 2007
47
1
annan
Güzel bi paylaşım saol kardeş

"Paramız olmasada cebimizde, her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz her kızda bir resmimiz vardır"!!!"
 

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,113
318
Ya Beyler Birakin şu Işleri Internette Dolaşmaya Zaman Buluyosunuz Hiç Deil Bi Saatini Harcayin Ders çalişmak Için!!
 

ByRaMCo

Yeni üye
18 Şub 2007
2
0
Yaf hacı yazıktır uğraşmayın ya yazık mı değiL hocaLarımızın anaLarmızın babaLarımızın emeğine azcık ders ÇaLışacan biraz derSi takip edecen ya ne gerek var böLe şeyLere üzüLdüm.
 

aysukaraman

Yeni üye
22 Mar 2007
12
0
Bununla uğraşacağınıza, bu vaktinizi ders çalışarak geçirirseniz buna ihtiyaç duymazsınız. Ayrıca büyük disiplin cezaları alabilirsiniz.
Benden söylemesi :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.