Şaka virüsü yapmak isteyenler buraya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qartal16

Üye
27 Ağu 2009
186
0
Bursa
Evet arkadaşlar artık kendi virüslerimizi kendimi yapacağız. Öyle başkalarının yaptığı virüslerle uğraşmamıza gerek kalmadı :) Neyse uzun lafın kısası "kı.." evet çok kısa oldu farkındayım. Bu program ile arkadaşlarınızın bilgisayarına zarar vermeyen ama onları deli edecek şaka virüsleri yapabiliyosunuz. Belli zaman aralıklarıyla cd-rom kapağının açılması, 5 dakikada bir bilgisayarın reset atması, virüs programının durdurulması, 15 saniyede bir monitörün kapanması, ses'in kısılması, başlat düğmesinin yok olması, internetten koparma gibi ve daha bir sürü pis şakalar yapabilen virüs dosyaları hazırlayabiliyorsunuz. İsterseniz hepsini tek dosyaylada yaptırabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken BURAYA tıklayıp programı indirmek ve programda istediğiniz şakaları seçip virüslü dosyanızı oluşturmak. Sonrada bu dosyayı afiyetle yemesi için arkadaşınıza mail atmak :D
Bi teşekkürü haketmişimdir sanırım :)
 

CrazyLegend

Katılımcı Üye
27 Ara 2009
533
0
BURSA / GEML
Güvenmeyen Arkadaşım Arkadaşla Aynı Zamanda Üye olmuşsunuz Burda Kimse Kimseden Üstün Olamaz 250 Mesaj İçin Bak benimde Yok o kadar mesajım bende mi eziğim Senin Gözünde:)Eyvallah Bursa'Lı kardeşim Çok Güzel Paylaşım Denedim İşe'de yarıyor Bende Gemlik'liyim Kardeşim:)
 

aykthh

Uzman üye
11 Tem 2009
1,256
0
Üsküp
ya bunlar artis artis konusuyorlar adamın kafasını bozmakla bırebırler surda adam gıbı forumda dolasıyoruz lamerın yaptıgına bak emeğe saygı
 

CrazyLegend

Katılımcı Üye
27 Ara 2009
533
0
BURSA / GEML
Arkadaşın Gerçekten Emeğine Saygı Ama Açmayı Sakın Denemeyin Bu Bir Şaka'dan Fazlası kendimde Test ettim :D:D İşlem Sonlandırda da Gözkmüyor yani açan kişi Pc 'yi Resetlese bile Düzelmiyor paylaşan arkadaş'da şahit oldu ondan Bunu arkadaşlarınızda Değilde Kurbanlarınızda Deneyin: )
 

qartal16

Üye
27 Ağu 2009
186
0
Bursa
Evet bende şahit oldum ama Kardeşim denerken ordakilerin hepsini niye seçtin :) insan 1 tanesini falan seçer o oluyorsa hepsi oluyordur :)
 

saman96

Yeni üye
25 Haz 2009
45
0
Evet doru bu program bnm amcaoğlu yapmıştı cd rom açılıp kapandı çok korktum ama sonradan düzelio korkulcak bişi yok :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.