SBMAV Disk Cleaner v3.33

uslanmaz_

Katılımcı Üye
4 Eyl 2007
687
11
KUZEY KUTBU
4414.gif


SBMAV Disk Cleaner güçlü temizleme araçlarıyla sisteminizdeki kullanılmayan ve atık dosyalar halinde tanımlanan dosyaları silmeniz için tasarlanmış. Özellikle Temporary Files ve TEMP dosyalarında diğer programların da kullanılmayan atık dosyalarını temizlemek için mükemmel bir program. Ayrıca çok uzun zaman kullanılmayan belgelerinizi de silebilirsiniz. Program bunları sizin için otomatik olarak tarayıp buluyor. Kullanışlı ve basit bir program. Denemekte yarar var.


SBMAV Disk Cleaner is a one-stop suite with over 6 tools to do a thorough cleanup. In just one click, you can find and remove the clogging junk out of Windows and applications, uninstall unnecessary programs, remove duplicate files, delete cookies, disable auto-loaders that slow down system startup and much more. The tools are delivered in a nice-looking interface, which requires no learning as it?s totally intuitive for beginners.

You can also use this tool to work with your ********s: to find and delete old back-up files and duplicates based on various criteria you can select. The program is easy to operate for first time users, yet has a powerful mix of settings for advanced tweakers. The disk cleaning process can be launched automatically by command-line, reducing your supervision to save you time. Works in any 32-bit version of Microsoft? Windows? operating system (2000/XP/2003/Vista).

DOWNLAOD.png


SBMAV.Disk.Cleaner.v3.33.zip
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.