Şehit Erdem Yüce [Yüce AiLesine Baş Salığı Dileriz]

thebela

Katılımcı Üye
21 Ağu 2007
270
4
SanaLCehennem
ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BÖLUNMEZ:(

Bizim İlçemizde İlk Şehit Olan Erdem Yüce Iğdırın Tuzluca İlçesine BağLı İnceSu Koyu Yüce AiLesine Baş SağLığı DilyoruZ.
79332.jpg

14487.jpg

sehit.jpg
bayragimiz.gif

70921.jpg

63632.jpg

50386.jpg














Şırnak'ta şehit düşen askerler son yolculuklarına uğurlanıyor
Şehit askerler son yolculuklarında
Şırnak'ta güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mnsupları arasında çıkan çatışmada şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlanıyor.

Şehit çavuşun Giresun'daki evinde yas

Şırnak'ta güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Özkan Kılıç'ın (20) Giresun'un Keşap ilçesi Harmandalı köyündeki evine ateş düştü.

Güvenlik güçlerinin Gabar Dağı'nda arazi arama tarama faaliyetlerinde bulunurken karşılaştıkları bir grup teröriste ''teslim ol'' çağrısında bulunmaları üzerine teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu şehit olan 1'i üsteğmen 4 erden biri olan 1987'ye 2 tertip Piyade Komando Çavuş Özkan Kılıç'ın Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Harmandalı köyünde bulunan baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehit çavuşun bir süre önce Bolu Komando Tugayı'ndan bölgeye geldiği öğrenildi.

Babasını 8 yıl önce kaybeden, evin tek erkek evladı olan ve kendisinden başka iki ablası bulunan şehit Kılıç'ın 6 aydır asker olduğu bildirildi. Şehidin annesi Emine Kılıç acı haber sonrası adeta yıkıldı. Acılı anne, oğlu ile şehit olmadan önceki akşam görüştüğünü ve kendisine iyi olduğunu söylediğini belirtti. Kendisini aradıktan sonra İstanbul'da yaşayan ablasını da aradığını söyleyen anne Kılıç, "Ablasına operasyona gideceğini söylemiş ve bana ise durumunu söyleyemediğini belirtmiş." dedi. Şehit anası Kılıç, oğlu Özkan'ın fotoğrafını kucaklayarak, "Oğul beni yaktın oğul, oğul kuzum oğul, Allah kimselere oğul oğul dedirtmesin sen bana dedirttin oğul, canlarımı yaktılar oğul Allah da onların canını yaksın oğul, evimin son beşiği oğul, oğul bugünler için mi büyüttüm seni oğul" diyerek yürekleri dağladı.

Öte yandan şehit askerin annesine gönderdiği ve fotoğrafının da bulunduğu 'Vasiyet' adlı şiir herkesi duygulandırdı. Şehit asker Özkan Kılıç'ın perşembe ya da cuma günü köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Şehit üsteğmen babasından dua istemiş

Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde önceki gün şehit olan Iğdırlı piyade er Erdem Yüce'nin baba ocağına ateş düştü. Şırnak'tan dün gelen acı haber Iğdır'ın Tuzluca ilçesi İncesu köyünde bulunan ailesinin bağrını yaktı.

Terhisine 75 gün kaldığı öğrenilen Erdem Yüce ile yine aynı çatışmada şehit olan Üsteğmen Gürkan Yavuz'un şehadetlerinden 24 saat önce Yüce'nin babası ile telefonda görüştükleri ve operasyona gittiklerini söyledikleri belirtildi. Piyade Er Erdem Yüce'nin babası Muhsin Yüce (52), oğlunun 24 saat önce kendisini aradığını belirterek, "Oğlum telefonda operasyonda olduklarını ve durumlarının iyi olduğunu söyledi. Daha sonra oğlumun komutanı Üsteğmen Gürkan Yavuz ile görüştük. 10 dakika telefonda sohbet ettik. Bizden dua istediler. Durumlarının iyi olduğunu, terör örgütü ile mücadele ettiklerini ve 'terörü bitirinceye kadar bizler burada mücadele edeceğiz.' dedi." diye konuştu. Şehit babası Muhsin Yüce, çatışmada şehit olan Üsteğmen Gürkan Yavuz'un, Erdem Yüce'nin teskeresini aldıktan sonra Yüce ailesini ziyarete geleceği sözünü verdiğini ifade ederek, "Oğlum için Cenab-ı Allah'tan rahmet, silahlı kuvvetlerimiz için ise sabırlar diliyorum." dedi.

Şehit erin amcası Tuzluca Belediye Başkanı İsmet Yüce ise, "Artık çapulcuların sonu gelmiştir. Bir Erdem şehit oldu bin Erdem daha var." diye konuştu.

Şehit erin naaşı yarın düzenlenecek askeri törenin ardından Tuzluca'da toprağa verilecek.

Şehit cenazeleri İstanbul'da

Şırnak'ta terör örgütü üyeleriyle girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz ve Piyade Komando Er Gökhan Soylu'nun cenazeleri uçakla İstanbul'a getirildi.

THY'ye ait uçakla Mardin'den getirilen cenazeler için Atatürk Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Tören mangası tarafında uçaktan alınan şehitlerin cenazeleri, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra ambülansa konularak Atatürk Havalimanı A Kapısı'na ***ürüldü. Cenazeler, daha sonra askerler tarafından alınarak cenaze nakil aracına konuldu.

Oğlunun cenazesini apronda karşılayan Gökhan Yavuz'un babası Hikmet Yavuz, sık sık oğlunun çerçevedeki resmini ve cenaze ile birlikte gelen arkadaşlarını öptü.

Hikmet Yavuz, ''Oğlum kahramanca savaşarak şehit oldu. Şehit olmasından ben büyük gurur duyuyorum. Hepimizin başı sağolsun'' diye konuştu.

Oğlu ile 3 gün önce konuştuğunu ve geleceğini söylediğini belirten Yavuz, ''Demek ki böyle gelecekmiş'' dedi.

Şehit cenazelerini karşılayan Yavuz ve Soylu'nun ailesi ile yakınları, ''Kahrolsun PKK'', ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde pankartlar açarak, terör örgütünü protesto ettiler.

Bu arada, tören sırasında şehitlerin yakınlarından fenalık geçirenlerin olduğu görüldü.

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen törene, İstanbul Vali Yardımcısı Cafer Yıldız ile sivil ve askeri erkanın yanı sıra şehitlerin ailesi ve yakınları katıldı.

ŞEHİT ER GÖKHAN SOYLU'NUN EVİ

Öte yandan, şehit er Gökhan Soylu'nun ailesinin oturduğu Maltepe Fındıklı Mahallesi Fırat Sokak'taki evi, taziye ziyaretine gelenlerce dolduruldu.

Şehit erin annesi Hülya Soylu'nun evde bulunduğu, Ukrayna'da işçi olarak çalışan babası Günaltay Soylu'nun ise İstanbul'a gelmek üzere olduğu öğrenildi.

Şehit er Gökhan Soylu'nun evinin bulunduğu sokağa, Türk bayrakları asıldığı görüldü.

AA/CİHAN



 

MsNMUHAP

Katılımcı Üye
30 Haz 2007
515
2
Allah tüm şehit analarına ve babalarına sabır versin tüm şehitlerin mekanı cennet olsun=(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.