Selam Teamler Bi Bakarmisiniz

dewalt

Yeni üye
21 Eyl 2006
38
0
SELAM bende bırascık alt yapı war ama turkhackteam den bırı yada team tarafından yetştrılmek ıstıyorum lütfen ılgılenırsenız sevınırım SAGILARIMLA!!!​
 

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
Bende sana elimden geldiğince yardım ederim ama madem alty yapında varmış forumdaki mesajları inceleyerek de kendine yeni bişeler katabilirsin;)
 

dewalt

Yeni üye
21 Eyl 2006
38
0
saolsın bende inş. aranıza girebilirim ve bende tüm türkiye düşmanlarına karşın sizlerle birlikte takım çalışması ve operasyonlara gelirim!!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.