selamun aleykum

xx_ADİGE_xx

Yeni üye
29 Ocak 2007
4
0
selamun aleykum arkadaslar aranıza yenı katıldım bana allah rızası ısın web hack hakkında bırseyler ogretırsenız cok sevınırım dınıme vatanıma ve mılletıme hakaret edenlere az da olsa zarar verırsem eger ne mutlu bana forumdan bıraz arastırdım ama cok karısık geldı fazla bısey anlamadım :) anladıklarımdada bırseyler yanlıs yaptım sanırım olmadı :)
 

çapari

Üye
27 Ara 2006
175
1
öncelikle aramıza hoş geldin şimdi formda önce web sitesi nasıl kurulur ve çalışma sistemini ögren sonrası gelir bence birazda formu oku web nasıl yapıcagın hakkında ufak bir kaç ip ucu vere bilirim sana öncelikle (he sakın türk sitesi hackleyicem diye ugraşma buna dikkat et bence) neyse şimdi free domain al yani bedava sonra hoting bunların anlamlarınıda ögrenecen tabi daha sonra nvu programı indir bence indir .com ara ikinci sayfada olacak daha sonra indir.com dan yine ftp programı indir ve kendi siteni kurmakla başla bence sonrası gelir sanıyorum.
 

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
SElam ADİGE bir adige olarak sana yardımcı olurum ama öncelikle forumu iyice incele ilk önce birkac sekilde kendine site kur kurdugun siteye saldırı tekniklerini ögren saldır kendine acıklarını gör sitelerin aynı acıkları var mı kontrol et kendini geliştir bizler burada sizlere sayısız program sayısız bilgi veriyoruz.buradaki en büyük hazine bilgi burada sadece hack yok edebiyat sanat crack hack vb her türlü konu var. önemli olan birseyler alabilmekdir.Ben insanları cok iyi tanırım eminim kendimden cünkü hayatta yediden yetmişyediye hersezle iletişim kurarım saygım vardır sende saygı duy herkezden birseyler al sana göre iyi birseyleri ve unutma her zaman kazanırsın.Sana şimdiden başarılar eğer yardıma zorda kaldıgında unutma ben ve buradaki herkez sana yardıma hazır [email protected] benim msn
 
12 Ocak 2007
103
0
ankara
hoş geldin
19tc18dj7gn2qi9xp.gif
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.