- 12 Kas 2006
- 5
- 0
Çoğu kez durup düşünürüz "kimim neden ve nasıl yaşıyorum ve doğru mu yapıyorum?" diye. Ben de birgün durup düşündüm "senin için kimim seni neden ve niçin seviyorum ve seni sevmekle doğru mu yapıyorum?" diye. Sonra gülümseyip* kendi kendime "O senin için doğru insan!" dedim. Evet hayatımı SENle doldurmam doğru birşey ya SEN!! İşte bir de SEN için BEN kim olduğumu bulamıyorum. Biliyorum bunun cevabı SENde saklı...
Kafamı kurcalayan bunca sorunun ardından belki SENle kafayı bozdum belki de saçmalıyorum ama aşk bu değil mi zaten. Aşık olan insan aklını sevdiği ile bozmuyor mu? Ve sevdiği için çoğu kez saçmalamıyor mu?
Yoo yoo ben kesinlikle aşığım....
BU DA BENDEN GÖNÜL TAHTIMIN SAHİBİNE BİR MESAJ OLSUN!!
Ben sevdiğime bu mesajı ileterek başlatıyorum sizler de sevdiklerinize mesajlarınızı buradan iletmeye devam edebilirsiniz!!!
Kafamı kurcalayan bunca sorunun ardından belki SENle kafayı bozdum belki de saçmalıyorum ama aşk bu değil mi zaten. Aşık olan insan aklını sevdiği ile bozmuyor mu? Ve sevdiği için çoğu kez saçmalamıyor mu?
Yoo yoo ben kesinlikle aşığım....
BU DA BENDEN GÖNÜL TAHTIMIN SAHİBİNE BİR MESAJ OLSUN!!
Ben sevdiğime bu mesajı ileterek başlatıyorum sizler de sevdiklerinize mesajlarınızı buradan iletmeye devam edebilirsiniz!!!