Silkroad Japon Server Yenilendi !!! (No Lag No Dc)..

Saint Thanatos

Kıdemli Üye
Arkadaşlar Sro Japon Sitesi Değişmiş O Yüzden Alttaki Resimler Gibi Değilde Ona Bnzer Adımlarla Üyelik Alabilirsiniz ilk 2 Resmi Koyayım Gerisini Siz Getirin
biggrin.gif

Üyelik Sayfasına Giriş için : Siteye İlk Girişte Sol Tarafta Büyük Kırmızı Topa Tıklıyoruz.. tıkladıktan Sonra Aşağıda Gösterdigim Gibi Sayfa Ekrana Gelecek..

1.
2admnc3.png

Resimde görmüş oldugunuz gibi numaralandırdım numaraların açıklamaları aşağıda listelenmiştir.
1.Account Adı
2.Şifreniz ( En az 4 en Fazla 12 karekter olmalı )
3.Şifre Tekrar
4.Doğum Tarihiniz Örnek ( 1970.11.11 )
5.Cinsiyetiniz ( Sol Tarafdaki kutucuk Erkekler için Sağ Taraf Bayanlar için
6.Rastgele birini seç
7.Rastgele birini seç
8.Bu kısma unutmayacağınız 6 haneli rakam girin
9.Resimde gördüğünüz rakamları altındaki kutucuğa girin
10.Sol tarafdaki kutucuğa tıklayın
Entera basabilirsiniz artık
( Bu Kısımda Bir Değişiklik Yok Sıralama Dogrudur Kontrol Ettim)

Üyelik işleminizi tamamladığınız zaman aşağıdaki resim gibi karşınıza bilgileriniz gelecek...
58106458jt8.jpg

Entera basıyor ve onaylıyorsunuz..

Şimdi Oyunu İndirme Linklerini verecem Hiç Resim Olaylarına Girmiyorum Direk Link (Anında Görüntü
biggrin.gif
)

Ftp :
https://tik.lat/QTa6J

Http:
https://tik.lat/ojU9p

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.