Silkroad Legend 3 Düzenlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaD_MaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaD_MaN

Katılımcı Üye
Beyler bu linkten daha hızlı bir şekilde indirebilirsnz 100kb nin altına hiç düşmedi bnde bunla indirirken​

Silkroad Online Legend III Update Download

Dosya boyutu: 930.58 MB (975,779,843 Bytes)

Torrent:

Downloader:

Filefront:

Megashares:

Kaese Hosting:

Rapidshare:

downloadcs0.gif

Not:Herşeyini ben yaptım başka yerde kullanmayın eğer kullanırsanız alıntı olarak ismimi yazın ve +rep lerinizide beklerim​

Son düzenleme:
beyler saolun +replerde verin :D sizce hak etmedimmi

ewet var bu legend 3 20 mayısta yani bu hafta geliyor hayırlı uğurlu olsun

ya torrent la hiç başlamıo 300 tane seeds var iplemio program anlamadım gitti

abiler bi yardım ya Torrent başlamıo bile eklediğim halde firefox ise biraz indirio sonra kaynak okunamıo hatası verip kapatıo böle böle kaç kere 30-40 mb oldu kesti, bugün 20 mayıs abiler patchi indirdik eyvallah ama "Client file is damaged,Please reinstall the game diye msj verio" napmalı?

Son düzenleme:
Kardeş hepsini indirdim bi 10. part kaldı onuda yenilermisin yaw hemen pls

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.