Sınırsız RapidShare

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan dosya paylaşım yazılımından sınırsız yararlanmak ister misiniz? Anlatacaklarımız tamamen yasal. İpuçları* SDN'de.
Bir forumda veya bir e-postada gördüğünüz Rapidshare bağlantısına tıkladığınızda sizden bir saat beklemenizi isteyen bir mesaj görebilirsiniz. Bu mesajın doğru kişiye gelmediği zamanlar çok olmuştur. Belki o IP'yi sizden önce kullanan birisi ya da ofisinizdeki diğer download meraklılarının yaptıklarından dolayı* zor durumda kalmayın.

Kısaca Rapidshare
Rapidshare* ücretsiz hosting hizmeti veren bir sitedir. http://rapidshare.de adresinden siteye ulaşabilir ve üyelik gerektirmeden dosyalarınızı bu sunuculara kolayca yükleyebilirsiniz. Yükleyeceğiniz dosya* en fazla 50 MB büyüklüğünde olmalıdır.

Eğer* bu siteden dosya indirmek isterseniz* 1saat içerisinde en fazla 50 MB'lık download yapabilirsiniz. Yeni download'lar için beklemeniz gerekiyor.

Sınırsız Rapidhsare mi? Ama nasıl?
Öncelikle bu anlatacaklarımızın tamamen yasal olduğunu belirtelim. Bu bir açık mı değil mi* orasını SDN Forumları'nda tartışabiliriz.




Sınırları kaldırın.Rapidshare'den sınırsız yararlanmak için aşağıdaki adımları izleyin;

- Rapidshare bağlantısını kopyalayın.

- http://anonymouse.org/anonwww.html adresini tarayıcınızda açın.

- "Enter URL" satırına kopyaladığınız Rapidshare bağlantısını yapıştırın.

- "Surf anonymously" butonuna basarak dosyaya ait sayfanın açılmasını bekleyin.

Buraya kadar olan kısımdan sonrasını Rapidshare kullananlar biliyorlar. Ama yine de bilmeyenler için kısaca* yapılması gerekenleri açıklayalım.

- Açılan sayfadaki "Free" butonuna basın.

- Yeni açılan sayfanın en altında bulunan ve 3 saniyede bir azalan sayacı izleyin.

- Sayaç sıfırlandığında aynı yerde* dosyanın adını göreceksiniz.

- Dosyanın adı* aynı zamanda bağlantının da kendisidir. Tıklayarak söz konusu dosyayı indirin.
 

ozzy07

Yeni üye
31 Eki 2006
2
0
..sanmam Bunun OlacaĞini Daha Önce Benzer Bİr YÖntem DenemİŞteİm Ayrica AÇilan Sayfa Yİne Rapİdİn Sayfasi ..yİnede Saol PaylaŞima..
 

denetlemeci

Yeni üye
1 Tem 2007
15
0
arkadaşlar sizin için en uygun olanını söyliyeyim benim fikrimce Ip gizleme programlarını kullanın kesin çözüm budur zaten hemen hemen hepimizde mevcut olan bi programdır ben genelde hep onu kullanıyorum sınır tanımıyosunuz :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.