Sirnakta 1 teğmen Şehit :(((

Robbaan

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
Şırnak’ta çatışma: 1 teğmen şehit

Besta Bölgesi’nde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 teğmen şehit oldu. Bölgedeki hava destekli operasyon sürüyor.

Besta Bölgesi’nde bugün öğle saatlerinde bölgede arazi arama ve tarama faaliyetini sürdüren Çakırsöğüt Jandarma Tugayı’na bağlı askerlerle bir grup PKK’lı arasında çatışma çıktı. Güvenlik güçlerinin ’Teslim ol’ çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada Çakırsüğüt Jandarma Tugayı’nda görevli 1 Jandarma Teğmen şehit oldu. Bölgedeki operasyonun hava destekli olarak devam ettiği belirtildi.

DHA
 

Turk38Bjk

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
2,417
2
Ötüken
benim abimde şırnakta teğmendi şimdi bitirdi geldi Allah'a şükür. Allah'ım artık bu devlet şehit vermesin :( Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(
 

KatliamHacker

Kıdemli Üye
24 Ocak 2012
2,768
1
alacak elbette birgün bu vatan sahipsiz deil binlerce şehit var bu topraklarda agamı şehit oldu keşke bende olabilseydim bu cennet vatan için cannımı feda etmeye hazırım daima

O Günde gelecek İnşAllah kardeşim ... Oyun oynamak yerine pkk sitelerine saldırın en kötü ping falan atın
 

Robbaan

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
siberden bu işi duyurmak bize düşüyor arkadaşlar. facebook gibi yerlerde sayfaları kapatmak lazım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.