**Sisteminizdeki Gizli Trojanları 3 Saniyede Bul**

kaygan

Yeni üye
3 Eyl 2007
14
0
boşuna indirmeyin hic bir program 3 saniyede tarama yapamaz bu programı biliyorum işe yaramaz
 

sin-jackinn

Yeni üye
27 Eki 2007
27
0
BİLMEYENLERE DUYURU:
program ROOTKIT arıyor.trojanlar tarafından sistem dosyası gibi gösterilip windows'un altta çalışan diğer dosyaların arasında yer alan rootkitler.task manager'da göremediğiniz tüm windows'un ana programları gizlenirler.bu yüzden taraması 3 saniye sürüyor.

bann3d teşekkürler paylaşım için.
 

oguzhan_17

Yeni üye
7 Nis 2007
19
0
güsell abii bende bulmadıı yoqq heraldee :D:D

KOMANDONUN ANDI BU HESABI SORULMASSA GÜLMEZ
DUYUN EY HAYİNLER
DUYUN EY SEREFSİZLER
DUYUNN EYY İTLERRR

Ş E H İ T L E R Ö L M E Z V A T A N B Ö L Ü N M E Z Z .... ! ! ! ! !
 

*MaRKeRs*

Katılımcı Üye
2 Ağu 2007
599
5
Aiu.Edu HACKED..!
3 saniyede tüm şistemi nasıl tarıyor hayret bu işte birşey var hiçbir Trojanları tarayamaz benim kanatım ve ben yükledim hiçbirşey bulmadı ve üstüne üstlük 2 gündürde virüs programı yüklemedim internete baglı oldugum durumda
__________________

ya antivirüs falan bos isler parasıyla almadıysan...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.