Site Açıkları Tarama

darkness

Üye
10 Ağu 2006
62
0
S.A

Oncelikle Belirteyim Programun Buyuklugu 12MB Biraz Gec İner Ama Deger Bence İndirmeye. Cunku İstediginiz Bilgisayar İsmini Veya Site İsmini Belirterek Bilgisayarin Veya Sitenin Size Tum Bilgilerini Sunar Ve Acıklarını Gosterir. Oldukca Yararlı Bir Programdır. Herkesin Arsivinde Bulunması Gereken Bir Program Forumu Dikkatli İncelemedim Eger Varsa Bu Programın Aynısı Silebilirsiniz Konuyu.. Buyrun İndirip Bir Bakın.

Download : http://www.megaupload.com/?d=10XRA6VV

Umarım Reklama Girmez Link..

Program WIN98 de Calismaz Arkadaslar.. Daha Yuksek Versionlarda Calisir.. XP , 2000 , NT , Linux Gibi Versionlarda Calisiyor..

Selametle..
 

kerempkn

Yeni üye
3 Ocak 2010
29
0
Beyler ESET herşeyi virüs zannediyor. Devre dışı bırakın ve indirin. Sonuçta bunu paylaşan arkadaş TEĞMEN yani sitede az da olsa bir ün kazanmış bir arkadaşımız. Güvenerek indirdim. Sağolun.
 

D0LCh

Katılımcı Üye
7 Tem 2011
509
0
Gasseri
la bi virüstotal sonucu koy az programdan bahset bu ne böyle 12mb alın indirin demekle olmaz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.