Site Açmak İstiyorum ama bilgim 0

asdasd3214

Yeni üye
25 Ağu 2017
1
0
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Hepinizi Şevkatla Merhametle Selamlar Cumanız Mubarek olsun diorum.

Şimdi Arkadaşlar ben bir site açmak istiyorum hatasız olmasını istiyorum fakat bilgim 0 diyebilirim nerden başlamalıyım nasıl başlamalıyım.
:RpS_thumbsup::RpS_glare::RpS_glare::RpS_cool::RpS_unsure:

dominik11

Üye
22 Ara 2013
73
0
site açmak

Merhaba öncelikle bilgini azda olsa artırmanı tavsiye ediyorum. Dogru 0 bilgi ile site aça bilirsin ama ne derece başarılı olur onu bilemem, artık bir çok platformda kodlama bilgisi gerekmeden hazır site kurucularını kullanarak bişeyler yapa bilirsin ama site kurmak için kodlama bilgisinin yanı sıra bazı olmazsa olmazın bilgilerde gerekli. Mesela arama motorlarının calışma mantığını anlamadan hiç bir seo bilgisi olmadan kurulan bir site zaten interneti bir çöplüğe çevirir. Hiç kodlama bilgisi gerekmeden yaparsın dedik ama buda bir yere kadar özel bir şeyler eklemek istersen HTML bilmen şart en azından hazır kodları alıp bir yerlere uygulaman için.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.