Site Dosyalarını Çekmek! 2019 (HTML)

MRAZE1994

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
625
5
AZ,Lenkeran
Herkeze Merhabalar Bu Gün Sizlere HTML Site Dosyalarını Çekmeği göstereceğim iyi seyirler.
1He2db.png

LGOb2P.png

Virus Total

W8cexf.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=e-MWiBLDgHk&feature=youtu.be[/ame]
NyH118.png

Sesli Botlu Anlatım :D

0BeULB.png

L0d1cb.png
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

MRAZE1994

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
625
5
AZ,Lenkeran
Moderatör tarafında düzenlendi:

OTHR

Üye
5 Eki 2015
117
1
Sitedeki üyelerin ve yüklenmiş olan tüm resimleri de indiriyor.Aşırı gereksiz.
 

ibanez75612

Katılımcı Üye
21 Nis 2012
506
1
IIS
Sitedeki üyelerin ve yüklenmiş olan tüm resimleri de indiriyor.Aşırı gereksiz.

Bence gerekli hiç bir template çektiniz mi template'in imagelarının yarısı olup yarısı olmazsa ne işe yarayacak ? bu program bütün dosyaların kök klasörüne kadar çekiyor burda indirmeniz gereken siteler html olmalı kodlanmış php asp sitelerde çok mantıklı sonuçlar çıkmıyor.
 

R3N0X

Yeni üye
15 Mar 2018
46
0
22
null
Sadece HTML görüntüsünü alıyor. sitenin başına view-source: çekilip veya CRTL+U yapıp da aynı sonuç alınabilir bu tür uygulamaların asıl amacı mesela bir siteyi kopyalıyorsunuz içindeki tüm linkleri aldığından dolayı internet olmadığı zaman dolaşabilirsiniz.
 

AROCKS

Katılımcı Üye
26 Mar 2018
945
1
59
%appdata% ~ Crypted '
Kullanacak arkadaşlar bu programın "tüm" site verilerini değil de açık kod kaynaklarını çektiğinin bilinciyle kullanmalılar,sol tık ile "Sayfa Kaynağını Görüntüle" kısmının daha düzenli bir halde derlenmesine yarayan bi program.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.