Site Hackleme Konusunda Öneri(Orta düzey)

SusKalbim21

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
628
0
Dostlar orta düzeyim sanırım bilmiyorum :D

Öğrendiklerim:
Arama motoru
Brute force
Dorklar
Dork yazmak
Dork Maker
Sql açıkları

Fakat ben bunların HİÇBİRİNİ beğenemedim. Çok denedim ama bana admin şifresi lazım wordpress siteler istiyorum anlarsınız ya. Teşekkürü borç bilirim yardım eden arkadaşlara. Yarın yada şimdi konuya bakarım er yada geç teşekkürünüzü atarım :)

Ahmet0172

Katılımcı Üye
24 Nis 2016
707
0
Eğer wordpress siteler istiyorsan Dork maker kullanarak wordpress dorklar yapmalısın.Beğenmedim diye bir şey yok.

1-Dork yaz

2-SQL açıklı siteler çıksın

3-İstersen Safe3 ile taratabilirsin SQL açığı var mı diye çünkü şimdi ki örnek dorklar kullanıldı.O yüzden hep aynı siteler çıkıyor.Dorklara farklı kelimeler ekle.

4-Kullanıcı adı ve şifre istiyorsan Kali Linux işletim sistemi üzerinden siteleri taratabilirsin.Manuel olarak da olur.Bence en iyisi manuel ama ilk yani Başlangıç seviyesi olarak programlar kullan

Eğer bilmiyorsan kali linux'u Forumda eğitim setleri var.Bulamazsan Google'ye yaz güvenli siteden indir.

sivanci40

Uzman üye
12 Ağu 2015
1,127
1
TURKEY
en kolay yöntem xss açık bulma olayını öğren derim :) en kolayı bu çünkü öğrendiğinde ne kadar basit olduğunu anlarsın.

("author/admin") bir dork için şunu yazmak çok zor olmasa gerek

Dèfacer

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,621
1
Aslında şarkı dinleyerek dork yazabilirsin dostum
Şarkıdaki geçen sözcüklerle google çeviride ingilizceye çevirerek dork halinde brute forcedan taratıp ilgili sitelerin sql açıkları bulabilirsin daha sonra acunetix ile sitenin açığını bulup havij ile erişip şifreyi md5 ile kırıp admin panelden giriş yapabilirsin. :) ama yabancı ülkelerdeki sitelere saldır hackle

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.