- 23 Ağu 2017
- 238
- 0
belkide tht tarihinde ve hiçbir platformda veya sitede veya formda fazla karışlaşmadığınız bir yardım istiyeceğim ben kendime bir kaç siteyi yasaklamak istiyorum evet yasaklamak hani yasaklı sitelere nasıl girerim değil kendime siteleri yasaklamak istiyorum genelde mobil kullanıccıyım yani telefon kullanıyorum bunun için mobilden kendime 1-2 veya 5-6 tane site yasaklamak istiyorum bunların başında inst. geliyor neyse varmı bir program ayar falan bu konu artık ben bugün sonuca varsın istiyorum yazabilirmisin bir program veya bir ayarlama falan (google ayarlarıfln)
belki böyle bir istekte bulunmak istiyen birçok üyemiz vardır onlarda yararlanır
kendime yasaklıyacağım siteler belirleyeceğimiz siteler kalıcı yasaklama olursa sevinirim yardımlarınızı bekliyorum program gerekiyorsa indireceğim şimdi
belki böyle bir istekte bulunmak istiyen birçok üyemiz vardır onlarda yararlanır
kendime yasaklıyacağım siteler belirleyeceğimiz siteler kalıcı yasaklama olursa sevinirim yardımlarınızı bekliyorum program gerekiyorsa indireceğim şimdi
Moderatör tarafında düzenlendi: