siteler hk yasaklama hk

Thtarslani

Üye
23 Ağu 2017
238
0
belkide tht tarihinde ve hiçbir platformda veya sitede veya formda fazla karışlaşmadığınız bir yardım istiyeceğim ben kendime bir kaç siteyi yasaklamak istiyorum evet yasaklamak hani yasaklı sitelere nasıl girerim değil kendime siteleri yasaklamak istiyorum genelde mobil kullanıccıyım yani telefon kullanıyorum bunun için mobilden kendime 1-2 veya 5-6 tane site yasaklamak istiyorum bunların başında inst. geliyor neyse varmı bir program ayar falan bu konu artık ben bugün sonuca varsın istiyorum yazabilirmisin bir program veya bir ayarlama falan (google ayarlarıfln)
belki böyle bir istekte bulunmak istiyen birçok üyemiz vardır onlarda yararlanır

kendime yasaklıyacağım siteler belirleyeceğimiz siteler kalıcı yasaklama olursa sevinirim yardımlarınızı bekliyorum program gerekiyorsa indireceğim şimdi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.