Sitelerin şifrelerini Kirmak

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
Bu Program Site Şifresi Kırmakta Başarılı Bir Program,Ayarları Tam Anlamıyla Yaptığınızda,Güzel Verim Alacağınızdan Eminim...

AccessDiver Programını Sırasıyla Anlatıyorum...

Bu programı indirmek için U color=navyhttp://www.accessdiver.com/php/getad.php/U adresini kullanabilirsiniz. Güncel proxy leri birçok adresten bulabileceğiniz gibi U color=navyhttp://www.Cybersyndrome.net/pla.html/U U color=navyhttp://www.samair.ru/proxy//U adreslerindende alıp notepad ile dosya haline getirebilirsiniz.
Combo listler için internette birçok kaynak bulabileceğiniz gibi en güzeli kendinizin oluşturmasıdır.Ama şimdilik size yardımcı olabilmesi açısından örnek olarak bir tane bu bu adresten alabilirsiniz.
ALINTIDIR..............
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.