sitem için tema yardımı edebilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rasimer

Katılımcı Üye
11 Ağu 2008
474
0
Arkadaşlar bir fevri hareketime geldi ve bir site açtım ama bu konularda fazla bilgimin olmadığını şimdi anladım.Sitem konusunda bana tema,reklam,içerik gibi konularda yardım edebilirmisiniz.Forum kurallarına baktım ve site ismi vermekli ilgili bir yer göremediğim için

https://tik.lat/XOr1H

yardım,fikir ve önerilerinizi bekliyorum..
 

rasimer

Katılımcı Üye
11 Ağu 2008
474
0
evet iyi olmadığını bende farkettim ama nasıl yapacağımıda tam olarak bilmiyorum bununla ilgili bi link falan verebilirmisiniz..
 

INFeRNaL

Özel Üye
22 Nis 2009
6,516
1
Mersin
netten adam gibi dowland scripti bulamadım
ama önceden ben ''xoops'' kullanmıştım güzeldi ama wp daha güzel geldi
xoops kur temasınıda ayarla menüleri vs isimlere göre ayarlarsın.yani xoops u dowland scripti olarak kullan:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.