Çözüldü Sitemizdeki bir sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKEGOREGEN

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
531
0
İzmir
Diyelim bir konuya girdiniz direk en son mesaja iniyor sonra en üste çıkıyor sonra yine en son mesaja iniyor çok sınırımı bozdu.Bug felanmı?
 

feyyat

Yeni üye
8 Eki 2013
42
0
Ötüken
Eğer ana sayfadan en üstteki son mesajlar bölümünden giriş yaparsan haliyle konunun son mesajına gidersin. Onun dışında bir sorun mu ? Şu an için Kendi adıma konuşursam herhangi bir sıkıntı yok
 

EKEGOREGEN

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
531
0
İzmir
Albayım siz yanlıs anladınız ben soyle anlatıyım ben ana sayfada en ustten son konuya gırıyorum sonra en son mesajı gosterıyor sonra direk sayfanın en üst yerine gidiyor sonra yine en son mesajı gosterıyor tarayıcı bunu kendısı yapıyor.
 

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,875
363
27
anka
Sayfa da yüklenmesi gereken çok şey olduğundan böyle oluyor ve farkettiyseniz tarayıcı sayfaya girdiğinizde kendi kendine yeniliyor , sunucuya fazla yük binmemesi için bu işlem yapılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.