Siyah Ayna Ritüeli Sakın Denemeyin !!!

DarkViper

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
778
1
Jüpiter
Rus Lider Stalinin Bir Anısı

Bir gün Rus Lider Stalin, odasına izinsiz kim girerse girsin, gözünün yaşına bakılmadan öldürüleceğini söyler. Amacı kapıda görevli Üst düzey askerlerinin itaat derecesini ölçmektir. Askerler emre itaat edeceklerini söylerler

Stalin odasına geçer ve biraz sonra şiddetli şekilde bağırmaya başlar.Stalin'in sesini duyan askerler hızlıca ​odaya girer ve onun şaka yaptığını görürler.Ama artık çok geçtir. Stalin, odasına giren tüm askerlerin ölüm emrini verir.

gWaQQ0.jpg

DarkViper

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
778
1
Jüpiter
Psikopat mı bu adam :D

askerlerinin itaat derecesini ölçüyor

Siyah Ayna Ritüeli;
Siyah Ayna ritüeli, ölülerin ruhlarıyla temas kurmayı sağlayan bir ritüeldir. Bu ritüel, araştırmacı Ron Moody tarafından bulunup geliştirildi.
Bu ritüeli gerçekleştirebilmeniz için gerekli az sayıda malzeme ve kural vardır. Bir ayna, karanlık bir oda, rahat bir sandalye ve loş ışıklı bir ampul veya mum.

UYARI: DENEMEYİN!!!
Adım 1: Karanlık, boş bir oda bulun ve duvara yükseğe bir ayna yerleştirin.
Adım 2: Bir mum yakın veya bir mum ile aynı parlaklığa sahip bir bir ışık açın.
Adım 3: Odanın ortasına sandalye yerleştirin, oturun ve rahatınıza bakın.
Adım 4: Rahatlayın ve aynaya odaklanın. Aynada görmek istediğiniz ölmüş kişiyi düşünün. Zihninizi temizleyin, sadece bağlantı kurmak istediğiniz kişiyi düşünün. Konsantre olun, başka hiçbir şey düşünmeyin.
Sadece sabırlı olun, size görünecektir.
Ron Moody bu ritüeli toplam 300 kişi ile deneyledi ve %80 oranında başarı elde etti.

6XO0YN.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.