Deneyeyim mi
Denenebilir
Denersek başımıza ne gelir onu diyorum bu ne işe yarıyo demiyorum O yazmıyor galiba ya da ben göremedim
Kardeşim Bununla Atatürkü Görebilirmiyim Deniycemde ?
ben tamamile inanmiyorm :RpS_scared::RpS_scared::RpS_scared:
kardeşim bu ritüelde düşündüğün ölüyü aynada görüyorsun başarılı olursan
Hala anlatamadım galiba Sakın denemeyin yazmışsın aynada ölüyü görmemizin bize zararı ne yani Bu yüzdenmi denemeyelim
Bir gün Rus Lider Stalin, odasına izinsiz kim girerse girsin, gözünün yaşına bakılmadan öldürüleceğini söyler. Amacı kapıda görevli Üst düzey askerlerinin itaat derecesini ölçmektir. Askerler emre itaat edeceklerini söylerler
Stalin odasına geçer ve biraz sonra şiddetli şekilde bağırmaya başlar.Stalin'in sesini duyan askerler hızlıca odaya girer ve onun şaka yaptığını görürler.Ama artık çok geçtir. Stalin, odasına giren tüm askerlerin ölüm emrini verir.
sana kalmıs saygı duyarım
böyle bir cani işte birde hitleri stalinle bir tutarlar acaba stalin tekmi kazandı o savaşı arkasında emperyalist güçler olmasa hitler stali'ni tarihe gömmüştüde buna yoldaş diyen sosyalistin koministin solculuğundan şüphe duyarım
afedersin dostum Yanlis anlama duzdur baazi insanlar inanir bazilari inanmaz o uzden hemde 1 az yas meselesi anlata biliremmi ? yeni gozel konu ilgilenen arkadaslar icin
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.