Sizce bu kurs nasıl ?

Virtual Gelin

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,554
167
Hocam kurs güzel duruyor ama yorumlarına bakın derim. Bir de tek bir kurs ile olacak iş değil maalesef siz de biliyorsunuzdur bol bol kurslar makaleler araştırmalar yapmak lazım :) İyi çalışmalar.
 

Syroxit

Katılımcı Üye
21 Nis 2021
638
618
Teşkilat
Öğrenim her zaman iyidir ama parasına değer mi derseniz puanlardan ve satın alımdan iyi bir kurs derim. Eğitmeni de öğrenciymiş açık şekilde anlatıyordur muhtemelen
kolay gelsin başarılar :)
 

P4$A

Anka Team Senior
13 Tem 2021
1,473
2,717
";-alert(1)-//
Selamlar öncelikle eğer giriş seviyesi arıyorsan alabilirsin sana temelleri öğretecektir , fakat orta ve üst düzeyde yetersiz kalacaktır ama giriş ve temel oluşturmak için ideal gibi görünüyor .
 

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,961
1,057
Kayseri
Merhabalar,

ilk önce eğitimin iyisi olur fakat kötüsü olmaz. Bİlgi bilgidir. Ayrıca baktığımızda çok yüksek bir puan almış. Kursu almanı tavsiye edebillirim sırtın yere gelmez.

İyi günler dilerim.
 

ıcmılızaY

Katılımcı Üye
28 Tem 2021
426
270
18
Belirsiz!
Merhaba
Kurs ücretli olduğu için bilemem ama puanı 4.9 ve başlıklara bakarak iyi olduğunu söyleyebilirim.
İyi çalışmalar.
Para Karşılığında Yıldız Ve Yorum Atmanızı Sağlayan Birkaç Site Var. Site Sağibiyle Anlaşma Yapıp Bir Miktar Ücret Karşılığında Anlaşıp Sitesine Yıldız, Yorum Çoğu İşlemi Yaptırıp.
-
İYİ FORUMLAR. İYİ NÖBETLER.
 

🅼 🆁 🆇

Uzman üye
26 Haz 2021
1,414
1,897
Bir Yerler
Merhaba

Kurs Yüksek Puan Almış Ve Öğrenci Sayısıda Güzel Fiyatıda İdeal Kötüde Olsa Kurs Size Yine Birşeyler Katar Alabilirsiniz Ama Fikir Yine Sizin 🙂

İyi Forumlar
 

Pelacanus

Katılımcı Üye
28 Haz 2020
462
140
Atıl samancioglu hocanın serisini öneririm daha iyi olduğunu söyleyebilirim ve güncelleme geliyor sürekli videolarına oldukça başarılı ve çok fazla öğrencisi mevcut. Kurs bitiminde sana diplomada veriyor
 

raistaron

Katılımcı Üye
8 Tem 2020
700
310
neutron

Arkadaşlar sizce kurs iyi midir ?
dostum bunu almak yerine sıfırdan bir eğitim almanı tavsiye ederim çünkü hem gelecek hem de senin için daha iyi olacaktır sıfırdan ileri seviye etik hacker kursları var mesela bunları tavsiye ederim bu kurs için ise işe yarar bence tabi senin hedefin ne buna göre de değerlendirmek lazım hedefin hack yapıp index fln basmaksa sıfırdan al derim ama sadece kısa süreli bir gövde gösterisi yapacaksan al derim iyi forumlar iyi nöbetler
 

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,183
228
Loxcey Sixs
İçerik ve yorumları inceledim, alınabilir fayda sağlayacaktır ama udemy'deki hiçbir kurs tek başına yeterli sayılmaz. Kendini geliştirmen gerekir. Ayrıca bazı temel konuları göremiyorum daha kapsamlı kursları araştırabilirsin. Atil Samancıoğlu'nun kurslarını öneririm. Ayrıca temel mantığı anladıktan sonra gördüğün her kursu satın almana da gerek kalmayacak, kurs içeriğindeki başlıkları inceleyip kendine müfredat olarak belirleyerek internetten araştırarak da öğrenebilirsin. Hem araştırma becerini geliştirir ve deneyim kazanırsın.
 

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yard.
5 May 2020
2,296
1,292
K E R K Ü K
göze yatkın geliyor, önizlemeye videolar koymuş, izleyince güzel bir anlatımı var onu anladım.
fiyatıda güzel zaten kötü çıkarsa bile param gitti demezsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.