Snapchat 2021'nin İlk Çeyreğine Ait Veri Açıklaması Yaptı!

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Snapchat 2021'nin İlk Çeyreğine Ait Veri Açıklaması Yaptı

Snapchat 2021 yılının ilk çeyreğinin verilerini açıkladı. 2011 yılında İOS tabanlı mobiller için tasarlanan Snapchat, android kullanıcılarına sunduğu Snapchat ile ilk kez çoğunluğa erişti.

Pandemi sürecinde %46'ya ulaşarak günlük 265 milyon kullanıcıya erişim sağladı. Halen yükselişini sürdürüyor.



Android Kullanıcıları İlk Kez IOS'u Geçti

Stanford üniversite öğrencileri, Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından 2011 tarafından oluşturulup kullanıma sunulmuştu. Pandemi sebebiyle yükselişe geçen Snapchat, geçtiğimiz haftalarda yüzde 22 artışla günlük 280 milyon aktif kullanıcıya ulaşmayı başardı.



Snapchat CEO’su Evan Spiegel'ın yaptığı açıklamaya göre;

“Android kullanıcılarının iOS kullanıcılarını geride bıraktığı anı ‘Android uygulamamızı yeniden inşa etmek için yaptığımız yatırımın uzun vadeli değerini yansıtan kritik bir dönüm noktası’ olarak nitelendiriyoruz. Bir hatırlatma olarak, Snapchat başlangıçta yalnızca iOS’ta piyasaya sürdük. İlk Android uygulamasını ise 2012’de piyasaya sürdük. Ekip daha sonra uygulamayı iOS muadili ile aynı seviyeye getirmek için bir yıldan fazla zaman harcadı. Nihayet 2019’da bu uygulamanın son sürümünü yayınlayarak uygulamayı küresel kullanıcılar için daha işlevsel ve erişilebilir hale getirdik.” diyerek dile getirdi.




 
Son düzenleme:

'Medusa

Katılımcı Üye
18 Ocak 2021
840
370
JAPAN
Eline sağlık | pandemide gördüğüm herkes snapchat kullanıyor yükselmesi lazım..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.