SOHBET SİTESİ NASIL GELİŞTİRİLİR

4 Tem 2021
210
11
Merhaba ben daha önceden bir sohbet sitesi yaptığımı bu forumda bahsetmiştim.
Şimdi ise geliştirme konusunda sizden yardım istiyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

oBugraReis

Moderatör
12 Ocak 2021
2,242
1,386
(nowhere) in
Merhaba ben daha önceden bir sohbet sitesi yaptığımı bu forumda bahsetmiştim.
Şimdi ise geliştirme konusunda sizden yardım istiyorum
sohbet siteme bakmak isterseniz
linki: Sohbet Uygulaması
virüstotal: virüstotal
Adı Üzerinde Sohbet Sitesi Fazla Bir şey Yapılmaz Fakat DM Üzerinden Konuşma Ekleyebilirsiniz Veya Grup Kurma Türü Şeyler.
 

Syroxit

Katılımcı Üye
21 Nis 2021
638
622
Teşkilat
Üye fazlalaştırmak istiyorsan reklam yaptır kullanan varsa bu siteyi 10 kişiye gönder işte profiline bir rozet gelsin getirdiğin kişi sayısına göre rozeti geliştir vs değişik fikirler oluştur öyle üye gelir.

Sohbet sitesini en fazla ne kadar geliştirebileceğin de ayrı bir soru tabi.
 

EYLL'

Uzman üye
17 May 2019
1,540
188
Hudut
Sağlam bi sunucunun olması lazım. Sunucu ve son kulanıcı arasında olan iletişimin hızlı ve güvenli olması gerekmekte. Bunun için servisler kullanmak gerekecektir. (örnek ssh servisi)
github dan açık kaynak kodlu projeler bulup üstene eklemeler çıkarmalar yapabilirsin
 

By Lee

Üye
28 Nis 2021
128
62
Reklam bolbol ekipin sağlam olmalı vede komut egitimi bilen help deneyimleri olan operserve hakim ekip olursa sunucun buyur umarım doru anlamisimdir sohbet olayını mirc girişi mobil ve web girişi olmalı sunucunun
 
4 Tem 2021
210
11
Ben reklam veya üyelerden önce XSS açığını nasıl kapatabilirim
siteye giren bazı kıt arkadaşlar xss açığını kullanıp duruyor ve ben bunun için çok fazla araştırma yapmama rağmen nasıl engelleyeceğimi bulamadım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.