Somee.com Serverinde Tüm Asp Siteleri Hackle - Video

Akaruz

Yeni üye
15 Eyl 2006
29
0
Ankara
çok tşk ama zehir3 ü siteye nasıl atacam ve zehir3 ü nerden bulacam? site admin şifre felan hepsini biliyorum. zehir3 ü içine saklayacağım. lütfen nasıl kuracağımı ve zehir3 ü nerden indireceğimi söylermisin ( googlede aradım ama bulamadım :( )
 

fataleror

Üye
9 Ara 2006
246
7
zehir.asp die ararsan ve exploitler bolumune bakarsan mutlaka ogrenirsin...Oluyor bu arada..exploitlerle aran iyise mutlaka basarırsın
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul

KaRKaLP

Yeni üye
29 Ocak 2007
30
1
Bilinmemesi Daha Doğru
Zehir üç bir virüs olduğu için zipten çıkarmak zordur.Hemen anlatayım:
1-Somee admin,şifre ve site ftp adresi bilmen lazım..
2-FTP prgoramı olması lazım FileZilla veya Cute FTP 8 Home
3-Burada yukarda Adress,Name,Pasword yazıyor.Adrese site adresi,nameye nick,passworda da şifresini yazın...
4-Sonra yçnetim paneline girdiniz.Zehir3'ü zipten çıkarın aktarın ve yapacağın işlemi yapın...Bu kadar...

Ama bir sorunum daha var diyorsun şu mu?
Zehir3 'ü nasıl zipten çıkaracağım.Virüs programım çıkartmıyo...???
Virüs programı başlat çubuğun oralarda gözükür...Orada programa sağa tıkla Kapat de...Sonra zehir3'ü çıkar.İsmini değiştirerek siteye at...Sonra hallet....Zehir 4 ile 7host siteleri hackleme vardı.Bundada FtP siz aynı işlemleri yap..

Kolay gelsin...
 

djclupper

Yeni üye
12 Ağu 2007
16
0
yha arkadaslar bı aydır zehir arıorum zehır1 zehır2 zehır3 zehır4 bunlar bırı olabılır lutfennnn lınkı olan veya baska bı bıldı olan su zehırın ındırebılcem bı yer solesın cok cok ısıme lasım :S pm atın yada msn:[email protected]
 

The Cry

Kıdemli Üye
19 Eki 2007
3,111
10
"-Her Yerden-"
HE ARKADASIM BOSVER SEN SOMEE.COM UN SERVERDEKİ TÜM SİTELERİDE SADECE BUNU
HACKLEMEYE ÇALIS SANA YETER DOSTUM HE WWW.TURKEYFRM.SOMEE.COM
EVT İSTERSEN HACKLE
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.