Sosyal Medyadaki Dolandırıcılar

AHMET SENCER

Katılımcı Üye
19 Şub 2021
732
409
TANRI DAĞI
Merhaba Değerli THT üyeleri:

Arkadaşlar bu konuyu sizi uyarmak ve bilgilendirmek için açtım.
Son zamanlarda sosyal medya üzerinde Milletin Hesabı çalınarak dolandırıcılık yapılıyor. Arkadaşlarınızdan borç para isteniyor.
PEKİ HESAPLARINIZ NASIL ÇALINIYOR?
Arkadaşlar bu devirde en yakın arkadaşınıza bile güvenmeyin.Darbe en yakınınızdan gelebilir.
Dolandırıcılar size link gönderiyolar örn: Bu mesajı 50 kişiye at Telefon kazan internet kazan diyerek link atıyolar ve linke basınca telefonuza virüs,trojen,vb zararlı yazılımlar yüklüyolar ve hesabınızı çalıyorlar ve sizi kullanarak etrafınızdaki 50 kişiyi daha dolandırmış oluyolar.


BİLİNÇLİ OLUN HİÇBİR LİNKE TIKLAMAYIN.


İYİ FORUMLAR
 

Toolbrowser

Uzman üye
10 Tem 2021
1,064
649
42
Sayın Üyeler Paraya ihtiyacı olan sizleri arayarak bildirsin. Sosyal Medya Platformu üzerinden Borç Para isteyene itibar etmeyin. Hesabı çalınmış bir başkasının elinde olabilir.
 

AHMET SENCER

Katılımcı Üye
19 Şub 2021
732
409
TANRI DAĞI
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.