Söylesene Aşk Nedir?

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
ask garip bir duygudur. herseyi unutursunuz, ne zaman yuttugunuzu bilemediginiz kediler midenizi tırmalar, sokakları insanları seyredersiniz ve o baska yasamların icindeyken siz kendinizi yasamın neresine koyacagınızı bilemezsiniz, beklersiniz, özlersiniz, yüzünüz kızarır acaip biri olursunuz...

ask dedigin bakidir..100 yıl gecse unutmaz insan..görmesi dokunması gerekmez..hatırlamak yeterlidir.

denizin tuzu, yamurun izi kelebeğin dokunuşunda...
söylenmemiş sözlerin izi her yanlız kalışında....
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Aşkın tanımını yapmak yanlış çünkü aşk herkeze göre ayrı
Kimine göre zevk almak kimine göre zevk vermek, kimine göre özlemek,kimine göre acı çekmek, kimine göre acı vermek ,kimine göre yağmurun altında el ele koşabilmek , kimine göre en kötü zamanlarda yanyana olmak aşkın tağrifi yoktur çünkü aşk herkesin gözünde bir başkadır ..
AŞK BİR BAŞKADIR ....
 

shiwa

Katılımcı Üye
6 Ocak 2007
489
8
Aşk Karsindakinin Bir Prens Oldugunu Sanmanla . Hiyarin Teki Oldugunu Anlaman Arasinda Gecen Zamandir
 

okyanus

Üye
7 Şub 2007
99
1
stuttgart
bence tarifide olmaz sadece herkes yasadiklarindan hislerinden bir tutam koyar ve böylece birikir ,
askin tarifi yoktur yasattiklari ve belirtileri vardir
en azindan benümm icin :O)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.