speeditupfree 4.0 resimli anlatım ve full download

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
BU PROGRAMIN BEDAVA OLDUĞUNA İNANAMIYACAKSINIZ.(RESİMLİ ANLATIM)speeditupfree 4.0 ful versiyon

arkadaşlar size muhteşem bir program neden derseniz hem bedava hemde çok kullanışlı

23293165ge7.jpg


full bilgisayar optimizasyonu ile bilgisayarınız hızdan uçsun.işaretlediğim tuşlara basarak bilgisayarınızı komple optimize edin

12036676wc2.jpg


Diskinizi birleştirin ve optimize ederek en yüksek performansı yakalayın üreticinin bu konudaki açıklamasına göre % 300 lere varan hızlanma sağlayan yeni versiyon (2007) teknoloji kullanılıyormuş. (It works by using New 2007 Hard-Disk optimization technology that allows your computer to read data up to 300% faster from your Hard Drive.)resimde işaretli

29037901oa8.png


internet izlerini temizleyerek tam bir gizlilik ve temizlik.resimde işaretli



Bu özelliklerin hepsini ayrı ayrı programlarla yapmanıza gerk kalmadı. Ram hızlandırıcı, disk birleştirici,internet temizliği, bilgisayar açılış -kapanış hızlandıılması, ve tümbilgisayar optimizasyonu sayesinde bilgisayarınızın performansını maksimuma çıkarın.
serial derdi olmayan hem de 2007 de çıkmış bu programı kaçırmayın.fazla ayrıntıya girmedim çünkü program kendisi hallediyor.



speeditupfree 4.0 full download





 

rusmurti

Yeni üye
9 Şub 2007
1
0
eyvallah kardes ben yukledım faydasını gordum tşk ederım ellerıne sağlık mukenmel bır sey bu manyak hızlandı nettim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.