****sploit Framework 3.2

shergar5555

Katılımcı Üye
14 May 2009
728
0
keşke bilseydim :=)
m e tasploit Framework
m e tasploit işletim sistemleri (OS) ve üzerinde çalışan uygulamaların ara Bellek bellek taşması (BOF) gibi işlevlerini uzaktan sabote ederek hedef sistemlere erisim ve tam yetki elde edilmesini saglayan Exploit derleme / Gelistirme arabirimidir.

m e tasploit
Windows 32 / 64, Unix, Linux, MacOS gibi isletim sistemlerindeki varsayılan acık portlar aracılıgı ile bellekteki uygulamaların bilinen bellek taşmaları, sisteme sızmak ve bilgi toplamak (penetrasyon testi) amacı ile 2003 yılından buyana gelistirilen sistem Guvenlik uzmanlarının kullandıgı bir aractır.

Neler yapılabilir
> Uzak masaustu erisimi
> Komut (shell) satırı erisimi
> Uzak sistemlere, uzaktan tam yetkili kullanıcı olarak sızma (Local Admin grup)
> Netcat ile geri baglantı (Tampon tasmaları kullanılarak)
> Servis aksatma (DOS)
> DLL incjeksiyonu ile erisim
> Daha bircok hayati erisim foksiyonları

m e tasploit Framework 3.2 ile ilgili bilgilere:
http://www.cehturkiye.com/index.php/tag/m etasploit-framework
adresinden ulaşabilirsiniz. (arkadaşlar site linki kesinlikle bilgilendirme amaçlıdır. amacım reklam yapmak değil)

indirme linki:
http://www.m etasploit.com/framework/

doğru kullanıldığı taktirde elinizdeki en güçlü hack aracı olacağına eminim. ayrıca googleye m e tasploit Framework yazdığınız zaman istediğiniz kadar dökümana erişebilirsiniz
selametle arkadaşlar.

not: m etaspolit yazarken linkte boşluk olmayacak onu sizin düzeltmeniz gerekmektedir. normal yazdığım zaman yıldız şeklinde çıkıyor
(link yenilenmiştir)
 
Son düzenleme:

mart1n1_17

Üye
28 Ağu 2007
64
0
eyvallah kardeş iyi de alıntı yaptığın için linkler tam çıkmamış düzeltirsen işimize yarayabilir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.