sprut Saldırı Programı....

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
sprut Saldırı Programı....


http://rapidshare.de/files/3835382/sprut.zip.html

DDoS atak yapıo işte bu program.
bunu çalıştırmak için sitenin IP nosuna ihtiyacınız var
başlat-çalıştır-cmd.exe-ping siteadi.com ( ping atarken IPini de goruosnuz ondan)

başlat-çalıştır-cmd.exe nslookup siteadi.com IPsini alabilirsiniz iki şekilde de...
port lazım.
80 i seçiyoruz o da saldırı yapıyor.
iyi bir program ..


Daha iyi bir açıklama İsteyene açık olarak anlatim:

ddos bir hizmet aksatma yöntemidir.Bir kişinin yada daha fazla kişinin bir sisteme düzenli veya arka arkaya yaptığı saldırılar sonucunda hedef sistemin kimseye hizmet veremez hale gelmesi veya o sisteme ait tüm kaynakların tüketimini amaçlayan bir saldırı çeşididir...
sprut ise 80. porta sürekli istek göndererek sistemi yavaşlatan belli bi süre sonrada hizmet veremez hale getiren bi programdır.



 

_MoNeRa_

Yeni üye
12 Kas 2007
11
0
arkadaslar az laf cok iş sprut lazım ayriyeten botnet bulalım bu ikisini ve yayınlayalım yaww...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.