SPSS Versiyon 16 Cracked

bLoOdLusT1912

Kadim Üye
1 Ağu 2007
5,470
41
sc6df5.jpg


TANITIM / INTRODUCTION

Türkçe:
SPSS bilgisayar programı (İngilizce açılmıyla: Statistical Package for the Social Sciences), ilk sürümü 1968 yılında piyasaya verilmiş istatistiksel analize yönelik bir bilgisayar programıdır. Günümüzde en son versiyon 15 olan sürümü kullanımdadır. Özellikle Sosyal Bilimlerde, pazar araştırmalarında, sağlık araştırmalarında başta anket şirketleri, hükümetler ve eğitim kurumları olmak üzere pek çok kurum tarafından kullanılan bir istatistik yazılımıdır. Kullanımı grafiksel bir kullanıcı arayüzüne bağlı olup, açılır menüler yardımıyla kolaylaştırılmıştır. Ayrıca makro dilleri yardımıyla kullanıcı kendi amaçları doğrultusunda programı yönlendirebilmektedir. SPSS programının Windows, Mac OS X ve UNIX işletim sistemleri için farklı sürümleri mevcuttur. Windows sürümü daha sık güncellenmekte ve diğer versiyonlara göre daha fazla özellik içermektedir.

English:
The SPSS Family of products all work together to give you everything you need for the analytical process—from planning to data management to analysis to sharing results.SPSS® Solve business and research problems using the premier statistical software product for data management and analysis. Now available on Windows®, Mac OS X®, and Linux®.

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 192MB
Dosya Şifresi / File Pass: YOK / NONE

İNDİR / DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/61917917...16.0.part1.rar
http://rapidshare.com/files/61931462...16.0.part2.
 

amoresperos

Yeni üye
30 Nis 2009
4
0
Merhabalar benim SPSS 17 ile oluşturulmuş bir data dosyam var fakat analiz yapacak kişide SPSS 11 var imiş ve iki program arasında da baya fark olduğu için dosyaları acamıyor.Bende onun için dizüstü PC me programı kurayım dedim fakat SPSS 17 vistada kurulum hatası vermekte.''Error 1320.The spesified path is too long C:\ProgramData\Application Data\SPSS.''ama xp de rahatlıkla kuruluyor.Hatta tam olarak soylemek gerekirse spsscom.ini dosyasından kaynaklı bir hata dosya içerisine girdiğimde versiyon noktasında 17 yazması gereken yerde 16 yazıyor.Değiştirmeye çalışıyorum fakat hiç bir şekilde değişimede izin vermedi.Benim pc bilgim burada tıkandı arkadaslar eğer yardımcı olabilecek bir arkadas varsa çok makbule geçeçektir.Şimdiden teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.