SpyNet Nedir Ne İşe Yarar // ANADOLUASLANI

SeNZeRo

Özel Üye
8 Eyl 2016
5,100
14
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere spynet in ne olduğunu ne amaçla kullanılıdığını anlatacağım.

spynet-rat.jpg

SpyNet Nedir ?

Spynet i bir çok arkadaşımız bot net olarak da bilse sypnet bir botnet değildir. Spynet bir RAT programıdır. Bir virüs oluşturup karşı taraftaki lişiye attığınızda o kişinin bilgisayarını ele geçirebilirsiniz.



Bu sayede kişinin şifrelerini çalabilir , masaüstünü izleyebilir , sesini dinleyebilir , kamerasını açabilir , bilgisayarını kitleyebilir, kayıt defterine erişebilir , yüklü programlarına eşiebilir ve değiştirebilir , özel belge ve dökümanlarını indirebilirsiniz. Bir çok özelliği olduğu için gelişmiş ve kullanışlı bir rattır.



0.jpg


Formda daha önceden açılan bir konu da spynet in kullanımını ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Ben de bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Bunun yanı sıra bir de ayrıntılı kullanım videosunu paylaşmak istedim.

Kullanım Konusu:

Kod:
[URL="http://www.turkhackteam.org/trojan-ve-virusler/1285399-spynet-2-6-duck-dns-alma-port-acma-inject-ayarlari-detayli-anlati-shujaira.html"]http://www.turkhackteam.org/trojan-ve-virusler/1285399-spynet-2-6-duck-dns-alma-port-acma-inject-ayarlari-detayli-anlati-shujaira.html[/URL]

Kullanım Videosu:

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=XE8k_aDkxUI[/ame]

Kolay Gelsin.
 

CrowLeyHACK

Yeni üye
21 Şub 2016
35
0
Eski olmasına rağmen hala işe yarayan bir RAT. Eline Sağlık güzel bir paylaşım olmuş.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.