Su Birikintisi "Allah" Yazısına Dönüştü!

ShadowOfDeath

Katılımcı Üye
3 Ocak 2006
853
7
Akşehir'de akan su sonrası toplanan su birikintisinde oluşan "Allah" yazısı görenleri şaşırttı

Akşehir Akın Telefon Haberleşme Sistemleri Multitek Bölge Bayi önünde su birikintileri bir anda bir takım şekiller alarak "Allah" yazısına dönüştü.
İş yeri sahibi Ahmet Sivrikaya; "Her gün olduğu gibi dün sabah da saat 08:30 sıralarında iş yerimin temizliğini yapıyorum. Toz kalkmasın diye iş yerimin önünü çeşme suyuyla yıkadım. Temizliği bitirdikten sonra işyerimin önünde oturup dinlenirken toplanan su birikintilerinin bir anda bir takım şekiller alarak "Allah" yazısına dönüştüğünü gördüm. Gördüklerime inanamamıştım, gerçekten Allah yazdığı kanaaitine vardığımda iş yerimde bulunan dijital fotoğraf makinemle resmini çektim. Aradan 15 saniye geçtikten sonra Allah yazısının bir anda yok olduğunu gördüm." şeklinde konuştu.
Allah yazısının 30 saniye kadar belirgin şekilde görüldüğünü belirten Sivrikaya çektiği fotoğrafı İmam Mehmet Zeybeğe gösterdiğini söyledi.
İmam Mehmet Zeybek "Ben bugüne kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım. 30 yıllık imamım ve emekli oldum bu yazı Allah'ın takdiri, her şey boş değil su birikintilerinin yazmış olduğu bu yazı gerçekten Allah'ın yazısıdır" dedi.
Haber: Ramazan OLÇUM

mansettt9sg.jpg
 

imanstyle

Katılımcı Üye
7 Eyl 2009
719
1
Bu da biseymi, dünya haritasini alin, ve kafa üstü koyun...göreceksinizki, dünya haritasini ters cevirince, arapca sekilde ALLAH yazmaktadir...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.