SÜPEERR Resimleriniz İçin Harika Bir Program.

ROLAT

Katılımcı Üye
12 Kas 2006
885
5
bende bilmiyom
Sunacagım programın photobuilder bu programla kendi resminizi sevdiklerinizin resmini bir manzara üzerine yerleştire biliyorsunuz ve programın içindeki özellikle resmi dahada güzel bir hale getire biliyorsunuz programın kullanımı çok basit bir kaç kelime ingilizce bilmeniz yeterli ac kaydet felan ben yinede resim üzerinde yardımcı olmaya çalışacağım programın craki indireceginiz klasörün içinde. umarım beyenirsiniz.

NOT:programın Dowlandı Uzun süre Bilir Ama Beklemeye Degecek Bir Program. 20.5 Mb Civarında o kadar da uzun değil proğrama değer bence

Programı açtıgınıda karşınıza çıkacagı hali bu.

12no.jpg


PROGRAMLA YAPILMIŞ ÖRNEK RESİMLER
1.Örnek

23wa.jpg


2.Örnek

36nc.jpg


3.Örnek

45nj.jpg


Not:Başka bir konu ise bu programla yaptıgınız resimleri altta verecegim proshowgold programı ile resimlerinizden harika bir media player gösterisi düzenleye bilirsiniz üstelik istediginiz müzikle.

Proshow Gold Dowland Linki: DOWNLOAD
 
Son düzenleme:

freeheart

Yeni üye
23 Eki 2007
24
0
kocaeli
arkadaşım istersen bi resmini koyduğun programa birde linkini verdiğin parograma bak istersen. ikisi birbirinden farklı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.