Süper Mario En Pahalı Oyun Seçildi!

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
Süper Mario En Pahalı Oyun Seçildi!

RVN521t.jpg

Bir zamanların mükemmel oyunu olan Süper Mario, dünyanın en pahalı oyunları listesinde ilk sırada yerini almayı başardı. Tam 25 sene önce yani 1996 yılında alınan bu kaset oyunun sahibi tarafından bir defa bile oynanmamış hatta jelatini bile çıkartmamış şekilde alındı.

Ve bir zamanlar atarilerin kralı olan Süper Mario oyunun sadece tek bir kasetini açık arttırma ile bir alıcı 1,5 Milyon Amerikan Doları teklif ederek bu fiyata antika kaseti satın aldı.

cT98T2s.jpg

Bu kadar eski bir oyun kasetinin bu fiyata satılması, çoğu kişi tarafından ilgi çekmiş durumda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.