TARİHTE BÜTÜN KATLİAMLARIN KANITLARI !!!Bizlere Katil Diyenlere !!!

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
KİMİN KİMİ NE ŞEKİLDE KATLETTİĞİNİ* TÜM AÇIKLIĞI İLE BİLMEK EN DOĞRUSUDUR






Balta ile Katliam: İzmit'in Kollar köyünden Ermeniler tarafından balta ile katledilen müslümanlardan bir kısmının olaydan sonra çekilen fotoğrafı;
1- Boşnak Malik 2- Abdulmecid oğlu Ali 3- Ali oğlu Seyid (14 yaşında) 4- Ömer oğlu Abdulgani 5- Abdulgani oğlu Mecid 6- Abdullah oğlu Hüseyin 7- Bekir oğlu Yusuf 8- Osman oğlu İsmail



Erzincan'da Ermeniler tarafından ırzına geçilerek öldürülen Pakize adlı bir
Türk kadını.




25 Nisan 1918'de* Subatan'da Ermeniler tarafından öldürülen Türk çocuklar* kadınlar ve karınları deşilerek bebekleri çıkarılan anneler.



Erzincan'ın Odabaşı bölgesinde* Ermeniler tarafından oyularak katledilen bir Türk.



Sivas'ta Ermeni çeteleri tarafından yapılan katliamda boğazı kesilerek öldürülen jandarma Mustafa.

29 Ağustos 1914 tarihinde Ermeni çeteleri tarafından Siverek-Urfa Yüksekyol ve Karacadağ civarında türbe ziyareti sırasında esir edilip canlı hedef yapılarak şehit edilen müslüman Türkler.

Silvan civarında* Beşnik ermeni köyüne Van ve Tolorya'dan gelip* Doryan Dano ve kardeşlerinin başında bulunduğu Ermeni çeteleri tarafından 11 Haziran 1915 tarihinde Şeytankaya mevkiinde şehit edilen milis subayı Hamid Efendi komutasında bulunan erzak kafilesi* jandarması ve subayları.


Erzincan Odabaşı bölgesinde* birbirlerine bağlanmış halde öldürülmüş kadın ve çocukların cansız bedenleri.


16 Şubat 1918'de* Erzincan'ın Vagarir köyünde* Ermeniler tarafından şehit edilen ve bir evin arkasında bulunan şehit edilmiş Türkler.



Hasankale'de* Ermeniler tarafından şehit edilen kadın ve çocuklar.



Diyarbakır'ın Şark nahiyesine bağlı Hızır İlyas köyü Mersani deresi (23 Temmuz 1915). Hono ismindeki ermeninin başında bulunduğu çete tarafından hançer ve kurşunla şehit edilen erkek* kadın ve çocuklar.



Ordudan hava değişikliği için terhis edilen ve 23 Temmuz 1915 de Diyarbakır'ın Lice kazasına bağlı Kum ve Çom köyleri civarında elleri ayakları bağlanarak Ermeni komitecileri tarafından şehid edilen askerler.
 

şövalye

Üye
4 Eyl 2006
119
0
şerefsiz hayınlar bide bizlere sözde biz soykırım yapmışız gibi dünyayı ayağa kaldırıyorlar şerefsiz hayinler...
 

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
Azrail bu konu hakkındaki sinirlenişini haklı olarak görüyorum yalnız burası bir forum ve bu forumda bu şekilde kelimelere kullanamazsın.Kullanılan kelimere biraz daha dikkat et.
 

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
Kara hilal doğru söylemiş mesajını editledim...
Her ne kadar böyle olaylar olsada üslubunuzu bozmamaya dikkat ediniz...
 

hacker korku

Yeni üye
16 Eki 2006
47
0
41
OLDU BAŞKA
Yakindir Kopacak Kiyamet Heryer Olacak Bir Afet Kiracaz Zincirleri Pirangalari Verecez Türklügün Hakkini Kankokuyor Buralar Yakindir


Atam Bize Verdi Bu Vatani Ama Satilar Cenet Vatani


Ama Paşam Yapacak Yakinda



3*üncü Dünya Savaşini Hacker Korku Olacak Askerde Onbaşi
 

dee di3m

Yeni üye
18 Ara 2006
5
0
abi oldum olası bu serefsizleri sevmem sole ulkenın basında ATATÜRK gibi biri olcak bunlar (sözde)soykırım sozunu agzına bıle alamazlar...
 
Son düzenleme:

K!nG

Kıdemli Üye
6 Ocak 2007
2,196
29
vice city =)
asıl soykırımı onlar yapıyolar yetmezmiş gibi bide bizde (sözde) soykırımdan bahsediolar arkadaşlar bu arada halkımızda system of a down hayranlığı çok fazla lütfen bu türk düşmanı grubun yandaşı olmayalım tşk ler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.