Taşkent MYO

J700

Adanmış Üye
20 Ocak 2011
6,903
11
alanya
Hakkında :
Yüksekokulumuz 1994 yılında Arıcılık programı ile eğitim öğretime başlamıştır. 1995 yılında Harita ve Kadastro, Makine, Resim Konstrüksiyon programları açılmıştır. 2005-2006 öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda okulumuz fiziki yetersizlik ve öğrenci azlığı gibi nedenlerden dolayı Selçuk Üniversitesinin teklifi ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Kararı ile kapatılmıştır. Yüksekokulumuz 2011 yılında Üniversitemizin Senato Kararı ile buna müteakip Yüksek Öğretim Kurumu Başkanlığının 25.05.2011 tarihli Kararı ile Harita ve Kadastro, Dış Ticaret Programları tekrar açılmıştır. 2012 yılında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararı ile İş Sağlığı ve Güvenliği programı, 2015 yılında Bankacılık ve Sigortacılık programları açılmış ve her iki program da 2016-2017 akademik yılında öğrenci kabulüne başlamıştır. 2018-2019 öğretim yılında Dış Ticaret programı kapatılarak, Yerel Yönetimler Programı ile Emlak ve Emlak Yönetimi programları açılarak öğrenci kabulüne başlanmıştır.



Misyon :
Ülkemizde ve bölgemizde bulunan gençlere eğitim fırsatı vererek evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, sorun çözme yeteneği gelişmiş, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, nitelikli, girişimci, yenilikçi, vatanını ve milletini seven, toplumsal değerlere saygılı insan gücü yetiştirmektir.



Vizyon :
İnsanlığın bilimsel, sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik gelişimi için bilgi üreten, araştırmacı, sorgulayıcı, analitik düşünceye sahip, insan hak ve özgürlüklerine saygılı aydın yöneticiler yetiştiren, üniversite/sanayi/toplum işbirliğini sağlamada öncü, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimseyen ve sürekli gelişmeyi kendine vizyon edinen bir kurum olmaktır.

Bulunan Bölümler

Bankacılık ve Sigortacılık
Emlak Yönetimi
Yerel Yönetimler
Harita
İş sağlığı ve güvenliği
 

'PANDA

Uzman üye
20 Ocak 2019
1,094
555
konularını , renkli yazılar ve görsellerle desteklersen daha hoş olur.
 

Patrick Jane

Uzman üye
1 May 2019
1,501
3
Cehennem
Güzel bölümler yokmuş.
iş sağlığı ve güvenliği zaten işsizlik mesleği.
Bankacılık ve sigortacılıkta tanıdık yoksa biryere gelinmez.
Pek hoşuma gitmedi.


Ellerine sağlık bilgilendirici bir konu olmuş.
 

J700

Adanmış Üye
20 Ocak 2011
6,903
11
alanya
Güzel bölümler yokmuş.
iş sağlığı ve güvenliği zaten işsizlik mesleği.
Bankacılık ve sigortacılıkta tanıdık yoksa biryere gelinmez.
Pek hoşuma gitmedi.


Ellerine sağlık bilgilendirici bir konu olmuş.

banka ve sigorta tanıdık ile alakası yok mezun olduktan sonra bankasınavına girip bankacı olabilirisn en kötü kendi sigorta acenteni açarsın patron olursun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.